özer bayramda gezi yokmu be kardeşim yap bişiler ya özledik valla
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
selam tekirdag, nasılsınız?
Sağol hemşerim Edirne de havalar nasıl ?
Tekirdağ-Çorlu
eyvlh şuan istanbuldayım, istanbulda havalar iyi tam motora binmelik ne soguk ne sıcak,
sanki bugun bir iki damla yagmur damladı
Arkadaşlar 11 kasım yani dün çok sevdiğim bir abimin motoru çalındı 59PV544 plakalı mavi ybr 125 i plakası kuyruk altındaydı aynalarıda takılı değildi belki birinin gözüne çarpar 05356440088 yada 05444803381 nolu tel. bize ulaşsın ilgilenen herkeze çok teşekür ederim iyi günler....
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
kuyruk altında dediğim bir aparatla tuturuluydu normal gözüküyordu, zaten çalanlar çıkartı büyük ihtimal
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
Herkeze Merhaba...
Abiler bende Tekirdağlıyım Merkez bu yaz 19 Mayısta 18 yaşına giricem ve o zaman kendime bi scooter alıcam Mondial 125 ZN Siyah rengini ya da Asya 125 T Vişne Çürüğü rengini sizler ile yazın gezilere katılmak istiyorum tabiki benim motor 125 CC en fazla azemi 80 KM hızla giderim üstüne çıkarsam uzun yolculuklarda motoru elimle eve taşımak zorunda kalabilirim sizlerle gezmeyi çok istiyorum inş bu yaz güzel geziler düzenlenir 2 sene sonra askere gidiceğim zaten 2 sene bununla eğlenmek istiyorum allah kısmet ederse askerden dönünce kendime bi Crusier Chopper tarzı bi motosiklet almayı planlıyorum bu da yazın alıcağım motosiklet...
Bayramda Gezelim mi ) yada bir bayramlaşma yapalım arkadaşlar ?
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
memleketimin motorcularına selamlar.. bayramınızı kutluyorum şimdiden
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
by star gezmeye yer arıyorum bende gelirim bişey varsa hani gezi falan...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)