aga bi turda baana ver Konyadaki Direkten Dönüp Gelcemmmm
Birazdan Kuyucadısı Çağla Ve Arkadaşları 3 -5 Motor Atlayıp Bana Gelecekler Arkadaşlar Buyrun gelin Sizlerde Muratlıya.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:37 ----------
Konuşma Sen MAgirusÇu
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
verde ben gezim bariiiiii biraz şarj etsin
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Şarjında problem yok çok şükür Şarj ettirmek istiyorsan Savaş abinin motorlara gidebilirsin
Tekirdağ-Çorlu
4-5 günde bir yazılı olmuş artık başlığa....
Ben de uzuuun zamandır yazmamışımmm...
Hatırlatayım bari varlığımı
Nasılsınız millet?
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
iyiyim arkadaşım nasılsın saat 18 00 de hep görüyorum seni iş çıkışı astur beyaz otobüsteyim özledim valla hepinizi
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Kış geldi artık motora binemeyenler forumda yazmaya başlarlar
Tekirdağ-Çorlu
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
pestij bebimki o değilm
nerdesin be yenge?
Bizler asker yolu gözlüyoruz.
20 gün filan kaldı herhalde.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:43 ----------
iyi hoşuz,
Dün Özer benim yanımdaydı.
Ömer zaten her gün yanımda
bugün sülo ile görüştük.
erkez iyi beya.
Ben burdayım aslında ama sesim çıkmıyodu sadece
Aynen bende asker yolu gözlüyorum.En son saya saya biticek galiba demiştim hakikaten bitiyormuş.Bizim hesaplarımıza göre bugünden sonra 21 kalıyor ama daha tam olarak ne zaman çıkacağı belli değil.
'ExTReMa'
Süpriz yapıp erken gelecek
Tekirdağ-Çorlu
Tekirdağ Mt kuruduk be,
Ne bir toplantı,ne gezi.
Ne biçim Mt grubuyuz be.
(facebookçular sizinle ayrı bir hesabm var).
Arkadaşlar motorumu üzülerek'de olsa satıyorum. Araba baskısı çok arttı ilgilenen olursa görüşebiliriz.
İlan detaylarım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33147927/detay
seT By eXe
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)