kısmet dıyelım
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:50 ----------
özer 2. resim kaldırılmış abicim yaa sildik bide siteye ekledik diye resimleri ne aabıcaz
Ben üyelikte biraz geciktim galiba,Bu akşam siteye yeni üye oldum.Dolayısıyla iftarı da kaçırdım.Fotoğraf çektinizmi bilmiyorum ama çeken varsa yayınlarsanız sevinirim.Bu arada bizim gruptan kimler ekipten ayrılmamış görelim.. (Tanışma forumunda kendimi tanıttım ilgilenen arkadaşların dikkatine)
Dün Gerçekleştirdiğimiz 3. Geleneksel İftar Yemeği ORganizasyonumuza KAtılan Tüm Dostlarımıza Teşekkür Ederiz.. Geçtiğimiz Seneye göre Çok Daha Kalabalık bir Toplanmanın Bu Denli Organize olması Gayet Güzeldi.. Teşekkürler Bir Kez Daha.. (FOTOLAR BİRAZDAN
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
özer fotoğrafları merakla bekliyoruz
Akşam gerçekten güzel bi organizasyon oldu güzel dostluklar kurduk teşekkürler herkese...
''Gerçekler acıdır.Acıtır...''
Resimler nerde arkadaşlar ?
Merakla bekliyoruz fotoğrafları gerçekten. İftar çok güzeldi gerçekten. Kalabalık bir grup olduğumuz için herkesle tanışıp sohbet etme imkanımız olmadı.
Tekirdağ-Çorlu
bir kaç fotoğraf
http://www.motosiklet.net/forum/etki...u-pazar-2.html
foto çekip de eklemeyen bizden değildir.
Benim aranıza katıldığımı fark eden bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler.Burada beraberce birçok etkinliği canı gönülden paylaşacağımıza inanıyorum.
Ama merak ettiğim bir konu var.İftar yemeğinde çok güzel vakit geçirdiğinizi her şeyin mükemmel olduğunu gayet samimi bir şekilde ifade ediyorsunuzda,neden her şey lafta kalıyor?Kimse çektiği fotoğrafları paylaşmak istemiyor?Ben kanıt istiyorum kanıt!..Fotoğraf yokmu ?Belgesini gördüğüm şeye daha çabuk inanırım.Herkez bunu bilsin.
[I][B]Hayatta her şey üstüne geliyorsa,bilki sen ters yöne gidiyorsundur.[/B][/I]
Çok özür dilerim arkadaşlar.Şaka yollu da olsa ısrarla fotoğraf istememe gerek yokmuş.savaskayan'ın ekinde fotoğrafları gördüm.Bu arada kendisine buradan çok teşekkür ediyorum...
[I][B]Hayatta her şey üstüne geliyorsa,bilki sen ters yöne gidiyorsundur.[/B][/I]
aslında face e koydum ben resimleri.. Trakya Mt Yazın Face E Çıkıyor ARkadaşlkar...
iftar topiği 1250 kez görüntülendi
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)