ARkadaslar İftar Günü Olarak 28 Ağustos Cumartesi Günü Daha uygun. O güne Ayarlıyorum Etkinliği. Bugün İçin Savaş Abininde Dahil Olduğu Bazı Arkadaşlarım Müsait Olmadıklarını Söylediler. O Yüzden Haftaya Cumartesi Daha Uygundur.. Bilginize.. Evet Şimdi Gelenleri Yazalım buraya .. Ayrıca MEkanın FOtorafınıda Etkinlik Topicinide Sitemize Açacağım Ben. Aksama Mekan sahipleri ile de Gider Konusurum..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
bu pazar olursa süper olur özer haftaya bende gelemem servis uymuyor
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
[QUOTE=By_StaR;2129283]Kardeşim aramıza hoşgeldin.. Öncelikle Bizimle tanışmak için Ehliyet almana gerek yok Ehliyeti Motosikletini Kullanmaya baslamadan veya kullanmaya basladıktan sonra alacaksın.
2007 yılından beri aktif olarak birbiri ile görüşen ve az , öz ama gönülden organizasyonların yapıldığı bir il Grubu içindesin.. Aramıza Hoşgeldin KArdeşim.
Muratlıdansın sende benim gibi , Neler yapıyorsun bakalım okuyorsundur herhalde.
Evet memnun oldumm abi.Ben muratlı anadolu lisesinde son sınıfta okuyorum abi.Kısmetse bu sene bitecek hayırlısıyla.Ve çılgın bir mühendis olacak bu kardeşiniz .Allha yukarda yaa tek çabam bu.Kaliteli seviyeli nerde ne yapmasını bilen Makina mühendisi olmak.Ve inşallahta olacağım farkındayım
Ben ehliyeti alınca demem motorla tekirdağa gelmem için dedim abi.EE motorsuz da olmaz ki Ben ehliyeti alınca CBR 125 düşünüyorum almak.Bende şimdi scooter var.Ben seni tanıyamadım ama abi.Bitane mavi kawasaki görüyürom herzaman ama seni çıkartamadım.Tanışmak isterimmm.Szin gibi motorcu abilerin muratlıda olduğunu bilmek içimi çok rahatlattı.İYi ki varsınız macar_93@hotmail.com
kısa gezim burda buyrun arkadaşlar:
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2133461
::tutkuy::
[sıze="6"]pazar gününe herkes kendini hazırlasın arkadaşlar!!! Iftar yapacagız detayları yarın yazarım buraya![/sıze]
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
Hazır Olanlar ; 1)BY_Star
2)GÖkhan
3) ?
faruk sevim,pazara daha var ama büyük ihtimal gelirim.
Hazır Olanlar ;
1)BY_Star
2)GÖkhan
3) Savaş KAyan
4)Barış Kayan
5) Faruk Sevim
6) Birde arkadaşlar Bu sefer Eşlerimizide Alsak Nasıl Olur =
çok değerli arkadaşlarım,afrika twin bulmam nedeniyle motorumu satmaya karar verdim,tanıdın alması tercih sebebimdir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30303259/detay
Haftasonu peder ve valide gelecek memleketten! Pazar sabah burada olacaklar.
%100 olmamakla beraber gelme ihtimalim var. Buradan tekrar haberleşiriz arkadaşlar!
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
recep ve nuray geliyor
kısmet ne diyem allahtan umut kesilmez
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
1)BY_Star
2)GÖkhan
3) Savaş KAyan
4)Barış Kayan
5) Faruk Sevim
6) Recep
7)Nuray
8) Emrah
9) Neslihan yenge (muratlı Ekibi)
10)İzzet ÇAnkaya
11)İsmail abi Muratlı
12)Rıdvan BalKan Ve Eşi
13) ?
merhaba arkadaşlar , bende tekirdağ merkezdenim.
[B][COLOR="Red"]Honda Cbr 125 R[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)