Arkadaşlar cümleten hayırlı ramazanlar bi ara bi iftar yemeği düzenlesek nasıl olur
''Gerçekler acıdır.Acıtır...''
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Aman diyeyim arkadaşlar hava sıcak diye kasksız dolaşmayın.
Çorlu çırak bayırında daha gencecik bir arkadaşımız karşı şeritten gelen Marmaracık minibüsünün altında kalarak yaşamını yitirdi. Kasksız olarak gezmesi yaşamına maloldu.
http://www.habercorlu.com/Yasam/3268...Feci-Sonu.html
Tekirdağ-Çorlu
Allah rahmet eylesin.Çırakbayırında 1 yılda olan 2.motosiklet kazası bu.
Sıcakta kasksız motor kullanmak bile bunaltıcı
Bu yüzden günlerdir motor kullanmıyordum..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:07 ----------
yapalım bir iftar,
Tekirdağ'da köfteci İbrahim var.İstanbul tarafından girişte,Maksiden sonraki rampanın bitiminde solda.
Oldukça iyi bir yer.
Sonrasında Değirmenaltına inilebilir.
yalnız bu günlerde hava aşırı sıcak,Akşam tekirdağ sahili bile 27-28 derece idi ve aşırı nem yüzünden rahatsız ediciydi.
[B][I]Artık aranıza katılmaktan dolayı çok mutluyum benimde artık bir motorum var umarım hepinizle bir gün tanışırız. Selamlar.
Yasin motorun hayırlı olsun,
teşekkür ederim savaş bey isminizi özerden çok duydum aranızda olmaktan mutluyum sağolun
hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız sürüşler dilerim...
Yasin motorun hayırlı olsun tekerin düz bassın .....
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
Hayırlı olsun
Sizin altınızda bez varken , bizim altımızda MZ vardı
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
hepinize sonsuz tesekkurler sagolun bu kadar iyi temennilerin ortak noktamiz olan motor sayesinde olmasi sevindiriyor
MErhaba bende bu topiği yeni gördüm.BEnde muratlıdan.Ekimde ehliyetimi alınca sizinle tanışmak isterim.Tabi benide aranıza kabul ederseniz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:00 ----------
Peki geziler filan gerçekleştiriyormusunuz ?
Nasıl geziler nerelere gidiliyor acaba ?
arkadaşlar yan canta ihtiyacı olan varsa bu ilana bi baksın
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29019234/detay
Kardeşim aramıza hoşgeldin.. Öncelikle Bizimle tanışmak için Ehliyet almana gerek yok Ehliyeti Motosikletini Kullanmaya baslamadan veya kullanmaya basladıktan sonra alacaksın.
2007 yılından beri aktif olarak birbiri ile görüşen ve az , öz ama gönülden organizasyonların yapıldığı bir il Grubu içindesin.. Aramıza Hoşgeldin KArdeşim.
Muratlıdansın sende benim gibi , Neler yapıyorsun bakalım okuyorsundur herhalde.
Bu ARada Yasin Abim Hayırlısı Olsun Güle Güle Kullan artık İftar yemegimize katılırsın sende
Arkadaslar İftar yemegini bu pazar mı yoksa Haftaya pazar mı yapalım yada cumartesi de uyabilir evet tavsiyeleri alalım bakalım... Ayrıca İbrahim ustanın yerini gördüm süper Yer Tam Bİzlik!
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Benim önerim bu Cumartesi
Pazar günü tatilcilerin dönüşü olduğu için yollar fazla kalabalık oluyor
Sonraki Hafta sonu ben katılamayabilirim..
İbrahm Ustanın yerindeki menü şöyle:
mercimek çorbası
Tekirdağ Köftesi,
salata
dondurmalı Peynir helvası
menu sınırlı lakin mekan oldukça havadar.
Yüksekçe bir yerde olduğu için nispeten nemden boğulmuyor insan
Park ve ulaşım sorunu yok.
İstanbul istikametinden gelenler için maksiden devam ediliyor rampa çıkıldıktan sonra bir köprü var ve köprüyü geçince sağa u dönüşü yapılıp köprüye çıkılıyor
köprünün hemen yanıbaşında İbrahim Ustanın yeri var.
ben bu yemeğe evli arkadaşların aileleri ile katılmalarını öneriyorum.
Yemek akşamına kadar evde bozuşmayanlar ailece katılabilir
bekarlar bekarlığın kıymetini bilsin bu vesile ile.
Valla bana hergün uyar
Bana da uyar.
Iftar sayesinde özlediğimiz arkadaşlarla da kucaklaşırız Değil mi Savaş Abi???
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)