Abi tırtıl olup biraz yiyip birikim yapmak lazım. Koza evresini iyi atlatmalı
Tekirdağ-Çorlu
Merhaba Canan Hocam;
Koruk suyunu bende merak ettim, bir komutanım vardı, Tekirdağ'lı, ona üzüm turşusundan bahsettim, "Tekirdağ üzüm memleketi, benimde memleketim, öyle bir şey duymadım" dedi. Bende Nevşehir'den alıp götürüp ikram etmiştim, hayret etmişti. Acaba bu koruk suyu bahsettiğiniz bizim memlekette olan üzüm turşsusunun suyu olmasın ;)
Şarköy'de Sigortacı...
selam ben istanbuldan muhammed bir motor tutkunuyum bu yüzden bu formdayım herkese selamlar
ilk işim burdan kalkınca dışarıdaki olmamış üzüm salkımlarını sıkıp suyunu içmek olacak çok merak ettim
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Merhaba Savaş Bey;
Üzüm turşusunun tadı ekşi değil, tatlı, sanırım sizin bahsettiğiniz ekşi bir tat olacak. Farklı şeyler olduğunu düşünüyorum...
Şarköy'de Sigortacı...
arkadaşlar benim cbf 150 arka jantında yamukluk var tekirdğında nerde hangi ustaya düzeltire bilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
merhaba abiler arkadaşlar. ben scoter sürücüsü olarak hepinisi selamlarım.ben de muratlıdan ilerde cbr 125 daha sonrada cbr 600 almak gibi bi niyetim var ama inşallah hadi iyi geeceler
Dibimden geçtin görmedin abi beni dönüp bakmadın bile :D
Şuraya bakınca içimi karamsarlık kaplıyo askere gelmişim iyiki yoksa bu yıl gruptan bi cacık çıkmazmış..
Bu arada savaş abi askerlik bitsin sözüm olsun sana Şıra getircem evde olması gerekli babam her yıl yapıyo
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Hadi hayırlı olsun abi.
Tekirdağ-Çorlu
sağolasın 3 yıldır bodrumda duran botu ve yine 3 yıldır bir arkadaşımın dükkanında duran motoru denize çıkardık,bir süre motorla gittik sonra kürekle döndük
aşağıdaki motor size tanıdık geliyor mu?
http://www.motosiklet.net/forum/son-...asi-yapti.html
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)