google eartth ten baska yol planlayıcısı var mı
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
http://www.illerarasimesafe.com işini görür mü bilmem fakat nere gitmek istersen yol haritasını sana cıkarıyor ve km yazıyor faydalı olabilir.
www.map24.com bırak iller arasını köyler arası bile mesafe çıkarır
Senin gibi 5 vakit ibadetindeki bir abime artık şarap değil Şalgam alacağım )
Geçen hafta bizde Canan abi ile beraber motorun yağ değişimini ve bakımlarını yaptık sinyalleri değiştirdik Motorlarla uğraşırken zaman nasıl geçti hiç farkına varmadık. Bizi gören site sakinleri bisikletlerini getirdi frenlerini yaptık
Tekirdağ-Çorlu
eskiden kalan resimleri koyunda gezmişler sansın sitemize girenler
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Bu yıl benim için çok kısır bir yıl oldu. İnşallah birdaha böyle olmaz. Eski fotoları görünce iç çekmekle yetiniyoruz. :(
Tekirdağ-Çorlu
Sezonda Geçti Artık
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
2009 ve 2010 pek umduğumuz gibi olmadı umarım 2011 iyi olur.
Tekirdağ-Çorlu
Koru suyunu ilkdefa duydum abi. Bir tür içkimidir. Cehaletim için kusura bakmayın
Fren konusunda amme hizmeti yapıyoruz
Tekirdağ-Çorlu
Koruk, üzümün ekşi halidir. Olmamış üzümdür!
Biz memlekette koruk üzüm yerdik çocukluğumuzda.
Eminim suyu da güzeldir, ekşi severler için tabii!
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
O zaman içerlim birlikte Savaş Abi,
Tabiiii bunun için önce buluşmak lazım!!!!
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
koruk suyunu bende cok severim Altınoluk'a
gittiğimde bol bol içtim
''Gerçekler acıdır.Acıtır...''
Çok güzel yerler. Doğa ve deniz buluşmuş harika gerçekten.
Tekirdağ-Çorlu
İçimdeki GEzi Tutkusu İyice Azdı ya..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)