yarın akşama işe gidicem ona göre gel gelirsen
::tutkuy::
haftasonu ben varım her turlu gezıye
katılmak isterim sohpetinize buluşunca
özer ben kısmetse gelmek istiyorum
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
KAtılanlar_
Tkirdağdan Gelecek ARkadaşlar Muratlı Gubunun yola çıkıs saati 11 'dir Bulusma Yeri Shel Benzinlği Muratlı
1-Özer
2-İzzet
3-gitarist tekirdağ
4-güner
5- ?
Çorlu Grubunun Bulusma yeri Marmaracık Belediyesi Önü; Teker Dönüş Saati 11 Bulusma yerimiz karıstıran Işıklar Olacak
1-Süleyman abi
2-Sunay
3- İlhan
4-
Haydiyin Beyler
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
inş hava güzel olur yaaa
''Gerçekler acıdır.Acıtır...''
olur herhalde.. ) Keşke Orhan Kankamda Gelse
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:55 ----------
Faruk Kankam Ve DeniZ KankamDA Gelirse daha İyi Olur... Araya Gökhan Kankamıda ALırızzzZZzZZ :D Bu ARada Sürüş Hızımız Max. 80-90 km Saattir.. Grup Sürüşü İLe Normal Seyir Hızı ile Yolumza DEvam edeceğiz..
Recep Geliyon mu Sende :D Savaş Abi Ve Ömer Abi.. HAydi Bakaalımmm ) Gün Birlik Günüdür :D TOParlanalım
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
Havalar bozdu siz toplanıyorsunuz abi Kışlıkları cıkardım ben
Ömer Pazartesi günü datça'ya gidiyor motorla.
Biz konduk kaldık buralarda.
Bi ereğli bile yapamıyoruz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:54 ----------
Ben bu hafta sonu da çalışacağım :(
bi daha kuşlar kadar olmasa da epey bi özgürüm
benim katılma durumum belirsiz cumartesi 21de istanbulda konser var orada olacağım.ordan döner miyim dönmez miyim tam karar vermedim henüz
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)