akşam ereğliye gidiyoruz gelmek isteyenler katılabilir
recebim pazar günü olsun be gülüm olmazmı
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
evet pazar gunu kımler gelıyo bakım elleri gorelım.
Arkadaşlar bir sorunum var arka lastiğimde 1 yıldan beri fitil var bir sorun yaşamadım önümüzdeki hafta 1,200Km lik bir geziye çıkıcam bir sorun yaratırmı fitil
seT By eXe
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
arkadaşlar pazar günü nereye, saat kaçta, kalkış yeri neresi,tekirdağdan giden varmı gibi sorularımı yanıtlayacak biri varmı ???
''Gerçekler acıdır.Acıtır...''
kalkıs sabah 9.00 once dupnıtsa magrası sonra ıgne ada .tekırdadan gelen muratlı sapagında beklesın bız e 5 ten gelcez zaten .eczacıbasının ordan sapıp dewam yola. ahmetbey ıstıkametıne
bende tekirdağ merkezdeyim
hoşgeldin arkadaşım
sayfa baya bi aşağılara düşmüş biraz yukarıya çıkaralım
''Gerçekler acıdır.Acıtır...''
Bu Hafta içinden sonra asılmaya başlıyorum )
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
temmuz ayında hafta tatilim pazar oluyor kısmetse,sizlere katılmaya çalışıcam.
::tutkuy::
Hafta sonu gezmeye gidenler, nerede resimler ya da gezi yazınız???
SUnayyyyy...
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Sunaly iğneada'da yediği köfteleri,İlhan tuttuğu balıkları hazmetmekle meşgül.
Recep iştahsız adam zaten.Ne yediğiniz ne gezdiğini anlatır
Özer köle isaura;Muratlıdan uzaklaşamıyor
Ben bitmez tükenmez işlerle boğuldum,daraldım,motorla tek alakam arada sırada silmekten ibaret.
Ömer motor değiştirdi,2006 bandit aldı Abs li.
daha kutlayamadık ama kullandım en azından.
Bu sene dediğin gibi çok kısır geçiyor Savaş Abi,
Ramazan gelmeden gezmek bir yana en azından toplanıp bir sohbet edebilsek o da güzel!
Demek Ömer değiştirdi, ABS li aldı!
Hayırlamak lazım onuuu!!!
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
abiler ben pazartesi izne kaçar artık balıkesir mt'ye yazarım.
ARkadaslar Bu PAzar Lüleburgaz Motosiklet Kulübünün Yaza MErhaba Şenliğine Gidiyoruz VAr mı gelmek isteyen TOplanma GÜnü PAzar Saat 11 'de Muratlıdan cıkarız.. Corlu Grubu İLe 11.15 Te KArıştıran kavşagında bulusuruz.. Ve ARdından yolumuza devam ederiz Evet Elleri Görelim.. ORganizasyondan sonrada eğer erken ayrılırsak kumbagda DEnize Gireriz Yada Çay İÇeriz MEkanı Ben Ayarlarım !
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:15 ----------
ARkadaslar Bu PAzar Lüleburgaz Motosiklet Kulübünün Yaza MErhaba Şenliğine Gidiyoruz VAr mı gelmek isteyen TOplanma GÜnü PAzar Saat 11 'de Muratlıdan cıkarız.. Corlu Grubu İLe 11.15 Te KArıştıran kavşagında bulusuruz.. Ve ARdından yolumuza devam ederiz Evet Elleri Görelim.. ORganizasyondan sonrada eğer erken ayrılırsak kumbagda DEnize Gireriz Yada Çay İÇeriz MEkanı Ben Ayarlarım !
tamda balık havası he
yalnız bi kros lazım fena balçık olmuştur şimdi tarla yollarıı...
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)