sayın savaş kayan abim valla doğru saymışın tamı tamına he bu sene biraz az gittim geldim
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Vaaay, hareketlenme var yavaş yavaş!!!
REcep, akşam gördüğüm sendin değil mi???
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
bulvar yolu saat 20 45 filan bende gördüm yakışıklı motoruyla kardeşimi ve BÜTÜN TEKİRDAĞ MT NİN KANDİLİ MUBAREK OLSUN HEPİNİZİN KANDİLİNİ KUTLUYORUM.
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
cumartesi akşamı bir organizasyon yapalım uzun zamandır kimseden ses soluk çıkmıyor
pazar gunu ığne ada ve dupnıtsa magrasına gezı var .hareket yerı balıkcılar kıler market onu duraktan sabah 9:00 da gelmek ısteyenler buyursun kapımız açık
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
bana çevre katliamcısı diyorsan
gel senle bi gün gidelim balığa da gör katliam nası oluyo
içki içip sağa sola atanlar ve yetinmeyip kıranlar, çöplerini poşetlerini sağa sola atanlar bunlara ne denir bu sözüde sana bırakıyorum.
bide başka katliam yapanlar var göle yasak olduğu halde ağ atanlar onlar asıl katliamı yapıyor...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:23 ----------
eski balıkçılardan kim kaldı savaş abi dışında
savaş abi ben bi inadına tech diye bi yazı hatırlıyorum senin çantalarda sanırım o yazıda burdan geliyo
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)