[/COLOR]
Bulduk Galiba[/QUOTE]
hadi hayırlısı
[/COLOR]
Bulduk Galiba[/QUOTE]
hadi hayırlısı
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
al bi ybr bak işine az yakıt bol eğlence
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Kaza yapan arkadaşı bende gördüm Şarköye giderken yanımdan 3 motosiklet geçtiler ilerde bi baktım düşmüş sonradan öğrendimki rahmetli olmuş ailesine başsağlı dilerim bende hala o psikolojiden kurtulamadım artık daha dikkatli davranıyorum...
''Gerçekler acıdır.Acıtır...''
Bu siteye katıldığım ve motor öğrenmek istediğimi söylediğim günden hemen sonra tanıştım By_StaR Özer ile. Ogün kardeşim bir mesaj atmış bana ben sana yardımcı olacağım abi diye o gün bugün 1 ay olacak neredeyse kardeşim gibi biliyorum kendisini ve yardımlarını esirgemeden bana motorsiklet kullanmasını öğretmiştir. İlk dersimiz enazından kazasız düşmesiz olmuştur. kendisine huzurlarınızda teşekkürü borç bilirim.
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
sever yardımı severrrrrrrrrrrrrrr
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
nerde bu millet nerde bu devlettttttt
gezi filan yokmu yahu hiç
''Gerçekler acıdır.Acıtır...''
ben çerkezköy
hadi toplanalım bu gece !
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
yarın(pazar) günü uçmakdere üzerinden şarköy yapıp dönme planım var katılmak isteyen olursa bana ulaşsın
recep benim içindefotoğraf çek bol bol çalışıyom ben
Tekirdağ mt de yazlar sıcak ve kurak..,kışlar ise kuru soğuk ve kar yağışlı geçer.,o yüzden fazla toplaşma olmaz,olsa bile 30 senedir gezdiğin ve gördüğün yerleri tekrar gezmek zorunda kalırsın.örnek;40 kere edirne,30 kere kıyıköy,55 kere uçmakdere,67 kere marmaraereğlisi,bu yerlerin haricinde gitmek istediğin,hayalini kurduğun şehir varsa,gitarist444..bence bas marşına yalnız gezmenin mutluluğunu yaşa.
her ne kadar, kırmızı pabuçlu kızlarla dans etmeyi bilmesekte,kartal ın uçamadığı,şahin in yuva yapamadığı yerlerdede,MAJESTY le dans etmesini iyi biliriz..............:bounce:
kardeşim biraz ağır basmışşssın yaaaaaaaa
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)