anladım olsun be özerim önce iş sonra muabbet diyorum ben iş güç olunca para kazanınca muabbet zaten her zaman olur inşallah gezeriz yine bakma takıldığıma benimde pek zamanım olmuyor bu aralar
anladım olsun be özerim önce iş sonra muabbet diyorum ben iş güç olunca para kazanınca muabbet zaten her zaman olur inşallah gezeriz yine bakma takıldığıma benimde pek zamanım olmuyor bu aralar
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Naber trakyamın güzel insanları
Hala askerim bitmedi gitti yahu
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
çok şaşırdım deniz sen çıta gibiydin be gülüm ama olsun sende boy var göstermez kilo
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Yok Deniz 92 kg çok fazla. Biran önce kilo vermeye çalış bak ben veremiyorum 96 ya düşebildim zar zor. Kilo insanın düşmanı alması kolay vermesi zor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:32 ----------
Az kaldı dostum biraz daha sabır
Tekirdağ-Çorlu
bi 100 kilo da ben varım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:25 ----------
:[QUOTE=DETAYİN;2071267]Aman abi gözünü seveyim sigarayı bırakalı tam bir sene oldu 72 kilodan 92 kiloya çıktım bir senede 20 kiloo bırak ben o köftelerden yemeyimm yoksa 3ve 4sene sonra düşününemiyorum kilo orantısını[/QUOT
Dün aksam facebook hesabım kapatıldı ya.. bilginize...
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
Kimbilir neler yaptın Özer
Tekirdağ-Çorlu
tekirdağdaki motosiklet senlik lerinden dönerken kaza yapıp aramızdan ayrılan aEDİRNELİ ÖNDER CANÇETİN kardeşimize allahtan rahmet ailesinede allah sabırlar versin diyorum
Kaza anını değil ama kaza sonrası durumu gördüm.
Hatta kaza yapan arkadaşı şenliklerden ayrılırken de gördüğümü tahmin ediyorum. Sanırım artçı da vardı. Çok üzücü bir olay. İnsan gördükten sonra kendine gelemiyor. 70 km/h hızla Tekirdağ'a geri döndük. Allah ailesine ve tanıdıklarına sabır versin. Allah rahmet eylesin.
Selamlar Tekirdağ MT. Yaşımın tutmasına son 6 gün kaldı. Ehliyeti aldıktan sonra tüm gezilere varım. Hikametgah yerim Çerkezköy aslen Hayrabolu-Çıkrıkçı'lıyım.
haftasonu gezı yapmayı dusunuyom. ıstıkamet 1.enez-şarköy2.iğne ada3.kastro dupnıtsa mağrası 3.ünden bırıne gıcem gelmek ısteyenlere kapım açık.pazar sabah erken yola çıkıcam
Kawa Yolcu...
buldun galba müşteriyi
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)