Arkadaşlar Saray ilçesinden Çorlu veya Tekirdağ arası kaç km biriniz yazıversene...Veya Saraydan nerelere rahat gidilir nerelere gitmemi tavsiye edersiniz...geçen hafta Saray ilçesine 20 km yaklaştım sonra geri döndüm ...
Arkadaşlar Saray ilçesinden Çorlu veya Tekirdağ arası kaç km biriniz yazıversene...Veya Saraydan nerelere rahat gidilir nerelere gitmemi tavsiye edersiniz...geçen hafta Saray ilçesine 20 km yaklaştım sonra geri döndüm ...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
orasını orhanda iyi biliyor ya
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
köfteor seni
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:15 ----------
abi saraydan kıyıköye çok rahat gidersin, birazdaha gezmek istersen vize üzerinden sergen e veya biraz daha giderek demirköye , biraz daha giderek iğneadaya birazda daha gidersen dönemessin benden söylemesi
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
evet bugun 400km lık gezı yaptık ıkı motor.ılk durak edırneydı.orda erdınçle bulustuk.bıraz sohbet muhabbet. gelmısken hamama gıttık. ikincı durak uzunkopru ordada pazar dıye koftecıler kapalıymıs şansımıza ne hıkmetse pazar iş yapılacak gun kapalı koftecıler.orda bır cay kahve molası verdıkten sonra hayrabol cerkez mussellıme dewam .yalçın et lokantasına vardık. bırer porsıyon karısık kofte yedık ortaya bır salata ıkı ayran bır buyuk su ıkı turk kahvesı hesap 27tl geldı sasırdık acıkcası bız daha fazla beklıyoduk kofteler gercek etten herhangı bır katkı yok. super lezzetlı ve ucuz .eyer ıstersenız oraya bır gezı duzenlerız bır hafta sonu. aksam oldu yolcu yolunda gerek yola dewam corlu ıstıkametıne.yalçın et lokantasından cok memnun kaldık.herkese tavsıye ederım. kenan sofuğlu bıle gıtmıs oraya.
anlayacagınız butun motorcular etçil benım gıbı .
Güzel bilgiler Sunay, özellikle de Çerkez Müsellim ve köfte konusu artık hedef haline geldi.
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
bana kalırsa bi haftasonu toplanıp mangal yapmak lazım, sunay pişirir bizde yeriz
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
abi ben rejimdeyim ben pişiririm yaaa kokusu bile yeter
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
motor nasıl benzınle gıdıyosa bızde kofteyle gıdıyoz beya. boşverin beya can boğazdan gelir şimdi 1 kilo köfte olsa iyi gelirdi beya .kofteyı yıyınce yollar dar gelır nasıl gıderım tozu dumana katarım.
korkarım bi kilo köfte ,yarım kilo pirzola ile Hayabusalara duman yutturacaksın
Maşallah.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:11 ----------
Maşallah.
Bizim gibilere Belediye'nin Tır kantarında indirim var
haftassonuda aöf sınavları var ya... cuma cumartesi hıdrellez şenlikleri var burada
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
ne oldu özer kardeşim hani hidrellez şenliğinde toplanıcaktık organize olcektik kışın ortasında söylediklerin ne oldu
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)