PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
evet kim geliyo bu hafta çana bakim?15,05,2010 cumartesı.ellerı gorelım
Savaş Abi aslında sizin şanınıza ve ağız tadınıza yakışmayan bir mekan bunu açık ve net yazmak istiyorum...oraya zamanında kalabalık gittik...ne makan ne mutfağı müşteri ağırlama zerafetine ve hacmine sahip değil...önümüze getirdikleri et ve sucukda çok özel değildi...yavan bir sunum ve rastgele işler yapıldı o gün...artı hesaptada sağlam kazığı yedik asla unutmam...
yanımda getirdiğim iki misafirimede mahcup oldum bu durum yüzünden...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bizim şanımıza ve ağız tadımıza uygun taamı ancak biz yapabiliriz.
Lezzet ehli olmak güzel de,bunun için gereken malzemeyi motorda taşımak zul.
yoksa misafire "ben bu güne kadar saman yemiştim"dedirtmek işten değil
zaman,keyif ve kaliteli malzeme olsun, dağ başında hayatında yemediğin lezzette köfte ve Gavurdağı salatası ve manda ayranı ile ziyafet yaparım sana.Kalite için köfteci Recep şahidimdir.
Lezzete hükmetmek genlerimde var
Benim rahmetli dedem,rahmetli peder,rahmetli büyük dayım,küçük dayım,dayı oğlu,alayı lokantacı.Toplamda 200 yıllık bir gelenek, genlere işler elbet.
Tekirdağ/merkezden Kocaeli/yuvacık gezisine katılacak arkadaşlar nerde ve ne zaman buluşcaz birlikte gideriz Kınalıya kadar...
Ağzımın tadı için Tebrize giderim...(Fizanda bulamadım)
Haddimiz olmasada nacizane önerilerim mevcut...canim abim birde gezide eziyet vermeyi sevmem...yani kendin pişir kendin ye formatında konumum hem kendin ye modu olmuştur... bu bir organizasyonda antipati sebebi...yani sen yapıcan ben yicem olmaz...ateşi yellemekten bile haz etmeyen bir bünyeye sahibim...nedeni dumanın üstüme sinmemesi...
koordinatlar tavsiyeler deneme yaılmalar bulunduğum yörenin çoluğu çocuğu yaşlısına gencine oranın en lezzet ustası mekanını yemeğini sorgulama derken genelde hedefi tutururum...
Köfte ya Karaburunda ya da Çınarcıkta yenir diyebilirim..gitmediğim yerlerin ölçeğini zaten tahmin bile edemeyiz..lezzet nerede ben orada...
Çınarcık İrem Köfte Salonu ikinci adresiniz...
sizin kasabın en beğendiğim yeri güzel çerçeveli aynası...başka bir numarası yok...
Köfteci Recebede yakın zamanda uğrarım...İlhancım biliyordur inşallah...Yakında bir Uçmakdere olabilir...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
evet hakan,faruk ve deniz onlar bak keratalara
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:26 ----------
bu yaz için planlarım var istersen sende gel zx9r ınla,şöyle 6000-7000 km 20 günde nasıl olur.tarih 9 ağustos kısmet olursa tabi,hadi sıkıyorsa gel bakalım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:30 ----------
sunay istersen sen de yuvacığa git,bizim kızanların hepsi oraya gidecek baksana.
::tutkuy::
[/QUOTE]
1) ben
2)izzet abi
3)orhan kankam :d
4)gitariist 444
5) DEtayin (DEniz )
6) ahmet çorlu
7)Recep Çorlu
8)Ömer Şirin
9) ? Haydi ARkadasşar Yok mu ARttıran..
Pazar Sabahı 06.30 da muratlıdan 07 corludan 07.30 dada kınalı tarafından buluşmalarımızı yapar yolumuza devam ederiz.[/QUOTE]
aga ben gelemiyorum bizim kemal abi(volisia sı olan) evini taşıyor ona yardım edeceğim
en çok gitmek istediğim yerlerden biri ama malesef gelemiyom arkadaşlar pazar sabahı servisim var saat 09 30 da bitiyor işim benim
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
kocaeli gezisi hava şartları yüzünden iptal edilmiş galiba...
Ben yokum ya bisürü yeni arkadaş gelmiş buraya
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
İyi abi ne olsun ya kalan 5 ay nasıl gecicek diye dusunmekteyım hep
sezonu kacırdıgıma yanıyorum sadece
Sizler nasılsınız?
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
bizler oturan MT takılıyoruz ağırlıklı olarak
havalar,işler ve bin tane bahanemiz ile gezi yapamaz olduk.
Şu an bile yağmur yağıyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:55 ----------
dağların,kırların cibiefçisi
yok mu bugünlerde gezi?
Yapmayın abı ya en azından bı tekırdağ sahıl ucmakdere falan yapmanız lazımdı sımdıye kadar
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)