yollarıda baya bi güzeldir çan'ın virajlı virajlı
yollarıda baya bi güzeldir çan'ın virajlı virajlı
recebim çok bilir sanki çanıda birde tarif ediyor
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
abi balıkesire giderken iki kere geçtim çandan.o yolları avcumun içi gibi olmasa da biga ya kadar avcumun içi gibi bilirim
buyrun mt sizin için
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2046352
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
süpersin kardeşim seni takdir ediyorum valla benim yerimede gezmişssin senin sayende gördük oraları bu sene ilk önce
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Dayını bende Çerkezköydenim beyaa. Yaza semeri sağlamlayayım emen bi mz alacam alman malı. geçende yeğenle 35 km yürüdük göldü balıktı derken canıma tak dedı beya keçimiyım ben 250 sayfanın epsını okuyamadım kusura bakmayın. motor alıp bitim kanlanınca daha sık yazarım gezelım tozalım deyi ama er gün forumdayım takip ediyom sizı
:) Ben rap yapmayı bilmiyom halay çeksek olmaz mı? :)
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
seni koca trakyalı seni
Giresun'da çalışıyorum bir buçuk yıldır.
Zorunlu hizmete af gelmesine dair bir girişim var. Eğer af gelirse ve zorunlu hizmetten yırtarsam, Şarköy'ü yazacağım ve inşallah ömür boyu kalacağım orada.
Şehir içinde bisikletle ulaşımımı sağlamak istiyorum.
Hava güzel olduğundaysa balık tutmak -belki ufak bir kayık da alırım.
Motosiklet ile ne alakası var bu yazdığının diyeceksiniz. Evet, hiçbir alakası yok.
Google Earth'den Şarköy'ü ve Tekirdağ'ı inceliyorum kaç gündür. Hayallerimi süslüyor bir gün oraya yerleşebilme ihtimali.
Ne de olsa esas itibariyle Tekirdağ'lıyım. Tabi ufacık bir çocukken ailecek Çorlu'ya gitmek dışında hiç görmedim memleketi. Karadeniz'i daha iyi biliyorum Trakya'dan... Olsun.
Sevgiler.
Motorları maviliklere süreceğiz.
Tüm ikitekerler kardeştir, bisikletler dahil.
Merhaba Arkadaşlar;
Şarköy'ü duyunca bende yazmak istedim, geçen hafta ordaydım, Çorlu'ya beni karşılamaya gelen arkadaşa Uçmakdere'den gitmek istediğimi söyledim, harika bir yer, emekliliğimi bekliyorum. Hatta hazırlık olsun diye şimdiden motosikletimi bile aldım. Geçen hafta bol bol Süleymanın büfesinde oturup kahve içtim. Bir gün inşallah hep beraber nasip olur...
Şarköy'de Sigortacı...
motosiklet sürüş teknikleri ile ilgili bir çok bilgi mevcut, ilgilenen olursa baksın derim..
http://alfamotosiklet.blogspot.com/
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
16 mayıs pazar günü kocaeli yuvacıga gidiyoruz arkadaşlar var mı gelen ?
Sabah 7 de çıkacagız yola..
1) ben
2)izzet abi
3)orhan kankam :d
4) ?
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
bizim metehanı da alın o çok meraklıydı oraya gitmeye
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)