bugün şarköyden döndüm ama bi Allah bi ben bilir nasıl geldiğimi o nasıl bi rüzgardı yahu 50-60 tan yukarı cıktımı sallamaya baslıyor valla
bugün şarköyden döndüm ama bi Allah bi ben bilir nasıl geldiğimi o nasıl bi rüzgardı yahu 50-60 tan yukarı cıktımı sallamaya baslıyor valla
Bugün motorumun arızalı olan kilometre telini taktırdım , bir deneyeyim bakayım diye çevre yoluna çıktım. 160km/s hıza henüz ulaşmıştım ki birden motor kanatlanıverdi. Rüzgarın şiddetinden grenajların kulakları kopmuş iki yana kanat gibi açılıverdiler.Allahtan yavaşlayınca yelkenler suya suya indi motoru emniyetli sürüşe çabucak çekebildim. Tevellüdü eski olanlar 1981 senesindeki Savaş Yıldızı Galaktika'da ki motosikletleri hatırlarlar , biden onlar gibi havalanıyorum sandım bi nevi Transformer olayı
Sizin altınızda bez varken , bizim altımızda MZ vardı
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
geçen gün benim grenajlara da zarar gelecek diye çok korktum çıtır çıtır sesler geliyo rüzgarda :D
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
onun kolayı var alın birer tane ybr 2010 model sorununz kalksın ortadan keyfinize bakın
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
buralarda by_star adında bi arkadaş olacaktı, çayır çimen buluşmaları yapacaktı ne oldu ? yalan oldu
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
arkadaşlar çağilliğimi başıylayın bu çan neresi oluyo
bulmacalarda çok çıkar çanakkale ilçesi diye
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)