selamlar abilerim kardeşlerim nasılız keyifler nasıl?
Selam abicim sağ olasın yaşamaya çalışıyoruz sen nasılsın
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
özer abi motoru satılığa çıkarmışsın hayırdır enduroyamı geçiceksin
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
iyi bir karar vermişsin inş. iyi bir müşteri çıkar
malesef birşey yapamıyorum ayağımı yamuk basmam sonucu alçıya alındı 1 haftadır yatıyorum evde sen nasılsın
ulen havada süper ama akşama işe gitmek olmasa , yoksa ben evde dururmuydum bu havada
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
hafta sonları buluşmalara gezilere bende gelmek isterim kabul ederseniz aranıza
kışa daha çok var biz genelde soğuk havalarda gezerizde
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
ya arkadaşlar bende cbf 150 satayım diyom artık satayımda yerine ne alayım cbf 250 idealmı acaba cbf 150 sınıfının bence en güzel motoru ama uzun yolda 2 kişi sıkıyo hele bide uzun rampa cıkınca karşıma içini iyice bayıltıyo 2kişi olunca hızım iyice 60 kadar düşüyo rampada
biraz dik rampalar oluyorya o zaman motorun hiç gücü kalmıyo 2 kişi olunca normal rampalarda 80 le anca cıkıyo tek kişi 90 ama biraz dik rampa oldumu 2 kişi olunca 60 düşüyo iyice bide düz yolda 80 le 90 la giden arabaları sollarken baya zorlanıyom motorsiklet honda olmasa belki bunuda göremicektik belki cbf 150 sağlam sorunsuz taş gibi motor benim başlangıç motorumdu aldığımada hiç pişman olmadım ama artık bi 250 lik motora geçmekde fena olmaz değilmi zaten benim bi motordan cok beklentim yok düz yolda 2 kişi 120 rahat gitsin rampalarda bayılmasın 90 la giden aracı sollarken beni cok zorlamasın o motor bana 10 yıl gider
cebine güveniyorsan neden olmasın hayırlısı neyse o olsun abicim
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)