açıldı bu sabah dalış amaçlı gittim,yol güzel ancak daralan yerler var temkinli olmak lazım yolda
cumartesi akşamı sahilde çay içelim mi ne dersiniz?bayağıdan beri toplanamadık.
isterseniz yarın,5 ten sonra uçmakderede yapabiliriz.
açıldı bu sabah dalış amaçlı gittim,yol güzel ancak daralan yerler var temkinli olmak lazım yolda
cumartesi akşamı sahilde çay içelim mi ne dersiniz?bayağıdan beri toplanamadık.
isterseniz yarın,5 ten sonra uçmakderede yapabiliriz.
::tutkuy::
yol açık bende şarköyden bugün geldim uçmakdere üzerinden...
akşamları toplanan olursa bende gelmek isterim hem tanışmışta oluruz
Gezin bakalım bensiz bensiz..
Ulen ne özledim be bitsin askerlikte artık binelim iki tekerlek üzerine
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
hakikaten ısınmadı gitti havalar bugün akşam üstü malkaraya gidip geldim rüzgardan tokat manyağı oldum soğuktan dizlerim uyuştu üstümde motor montu olmasıda işe yaramadı göğsüme rüzgar yedim saat 9:30 geldim eve miydemi üsüttüm sanırım hayla miyden yanıyo gittiğime geldiğime pişman oldum
bende şarköy'e gideceğim yarın rüzgarı fena yiyeceğim ama gideceğim
git usta gitte rüzgar öyle böyle değil feci savuruyodu akşam sıkı giyin monta cok güvenme
aynen hocam sıkı giyincem baya bi robot gibi olcam yani
gelmiycez olum sizin muratlınıza,
esnafınız bi garip baktı,halkınız bir garip baktı.
Haberi dikkatli okusana
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:25 ----------
yahu ne bitmez askerlikmiş bu
bizi bile bezdirdi
çabucak gel.
muratlıyı hep inletiyoruz ama gazete hakikaten battı galiba
halkın garip bakışlarıda cabası..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:44 ----------
bugün yine yollar dar geldi uçmakdere inledi
insanın, burası trakya mı diyesi geliyo? havada epey rüzgarlıydı vede kapalıydı öğleden sonra hava açtı tabi..
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
İlhan Seni Paraşüte başlatalım.. Kanadını arkaya baglayalım , tepeden uçup durursun kelebekler gibi.. :D
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Pazar Günü; 2009 MotorBike, Motoron Dergilerine Çıkan Bir Harley Davidson 1200 C Custom ı Ağırladı Dükkanım.. Hakikatten DEli Bir Makine. İyice İnceledikten Sonra Sahibi Salim Arkadaşım Dediki Çık Bir tur At.. İnanamadım kendi Kendime ) 20000 euroluk bir Oyuncagı bir Çırpıda nasıl verebildi diye İŞte FotoğrafLarı..
Sezgin Arkaadaşım..
starLık Kanımızda...
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
motorcuların yolgecen hanı "CADDE CAFE"
sadece Harley Yakısıyor özer'e
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
merhaba abilerim,kardeşlerim,dostlarım
bu konuda görüşlerinizi alabilirmiyim
http://www.motosiklet.net/forum/moto...lan-plaka.html
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
selam mt sakinleri vize-kızılağaç'a gitinizmi acaba hiç ? gitiğimizde motorla beraber gezebilirmiyiz veya motoru biyeremi koymamız lazım bilgisi olan varmı ?
en yakın zamanda fotolar benden
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
abi sende hep geziosun valla he
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)