[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
by star pazar günü rıhtımda çaylar sendenmiş galiba
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
az önce trt türk te zor yollar isimli program vardı, yok böyle bi gezi nerelere gidiyorlar 4x4 lerle.
çok güzel bir gün ama çalışıyorum ne kadar şanssız bir adamımyaaaaaaaaaaaaaa
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
çok güzel bir gün ama çalışıyorum ne kadar şanssız bir adamımyaaaaaaaaaaaaaa
böle güzel bir günde çalışılır mı be süleyman aga bırak işi
kolay gelsin
[QUOTE=halilihsan;2016889]@scorpions_59 Muratlı'da siyah kanuni racer ile dolaşan sen misin?Yanlarında Çince yazılar olan.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:26 ----------
ewt benim daha önce tanışmadık mı halilihsan
bende burgazda dolaşıyom siyah racer ile değilmi scorpions-59
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:05 ----------
bu pazar burgaz edirne bayırına bir motor kafilesi geldi ama en düşüğü 600 cc likti sanırım aralarına karışacaktım baktım motorlar büyük vaz geçtim bende
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:06 ----------
hatta scorpions çağırdı gel tekirdağ yapalım diye ama fazla benzinim yoktu hemde ay sonuydu malum
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
benden atardık sana benzin be canım sen gel yeterki faaliyet lazım motoru alalı6 ay oldu daha doğru düzgün biyere gidemedik desem yeri var artık havalar düzeldi gibi bişey fırsat buldumu atla gel gidecek yer buluruz elbette
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:53 ----------
maşşallah özer'i bilir kişi seçmek lazım habersiz adamlar bişey yapmıyor bravo diyorum... by star ardahanda bi grup varmış adı neydi yaw
ben tekirdağ merkezden tüm motorcu abilerime kardeşlerime selam olsun
Ama burada Bi Problem var kendi FOtorafınıda Koysaydın GÖrürdük diğer arkadasşlarıda
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:20 ----------
aramıza hoşgeldin arkadaşım.. kendini tanıtırsan seviniriz..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:21 ----------
bu arada mayıs ayının son haftasonunda bulusuyoruz 29 30 mayısta trakyanın en büyük motorcu bulusmasına ev sahipliği yapacak muratlı.. cumartesi günü bulusacagız.. kamp çadırlarımızı kuracagız.. grup sürüşümüzü yapacagız kısacagız akla gelen herseyi bu organizasyonda yapacagız.. ÇAlışmalar sürüyor 10 Gün İçinde Netleşecek Hersey..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
hoşbulduk ben tekirdağ merkezdenim adım uygar uçkun 22 yaşındayım gecen sene askerden geldim motorlara hep merakım vardı ehliyetimi alıp cbf 150 ile başlangıç yaptım 1 senedir hayla kullanmaktayım
[/COLOR]bu arada mayıs ayının son haftasonunda bulusuyoruz 29 30 mayısta trakyanın en büyük motorcu bulusmasına ev sahipliği yapacak muratlı.. cumartesi günü bulusacagız.. kamp çadırlarımızı kuracagız.. grup sürüşümüzü yapacagız kısacagız akla gelen herseyi bu organizasyonda yapacagız.. ÇAlışmalar sürüyor 10 Gün İçinde Netleşecek Hersey.. [/QUOTE]
özer lafı bırak saadete gel hep aynı şeyleri sayıklayıp duruyon be
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:32 ----------
hoşgeldin dostum, cbf güzel secim, gezilerde tanışmak dileğiyle
saol ilhan kardeşim münkün olduğunca gezilere gelirim
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)