ziyaretine gelicem Hacı ...öperim gıdışından...
ziyaretine gelicem Hacı ...öperim gıdışından...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yeni motorlar hayırlısı olsun sahiplerine . kazasız belasız sürüşler. insallah bu sezon kaza bela olmaz geçen sezon gibi 2009 sezon cok kotu kazalar oldu .insalah bundan sonra boyle uzucu olaylarla karşılaşmayız. önce emniyet sonra hareket .....................
Allah Hiç birimize öyle Durumlar yaşatmasın.. Çok Şeyler GÖrdük Geçirdik. Artk bir Çoğumuz konu hakkında deneyim sahibi diyebiliriz.. Sanada bişeyler Bulalım artık be sunayım!
Bu arada ARkadaşlar Sezonun ilk GEzisini Önümüzdeki Pazar Günlerinden Birinde Yapalım ARtık İsterseniz..
Ayrıca Şu günden Sonra Biraz Daha Katılım Yapalım Mt'ye..
Size Anlattıgım organizasyon hakkında ne düşünüyorsunuz ? Geçen Sene TEk Günlük Yapmıştık.. Bu sene İçin Orhanla ve bir kaç Özüne Sözüne Güvenilir ARkadaşla bu işin üzerine düşeceğiz.TAvsiyelerinizi Bekliyrum
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
[QUOTE=halilihsan;1989565]
şu fotonun bende canlı örneği vardı kendim çekmiştim hemde çorluda 5 kişi binmişti bilgisayarda bulursam yüklerim
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Bu arada ARkadaşlar Sezonun ilk GEzisini Önümüzdeki Pazar Günlerinden Birinde Yapalım ARtık İsterseniz..
Ayrıca Şu günden Sonra Biraz Daha Katılım Yapalım Mt'ye..
Size Anlattıgım organizasyon hakkında ne düşünüyorsunuz ? Geçen Sene TEk Günlük Yapmıştık.. Bu sene İçin Orhanla ve bir kaç Özüne Sözüne Güvenilir ARkadaşla bu işin üzerine düşeceğiz.TAvsiyelerinizi Bekliyrum
KAç Seferdir BİR ŞEY SORUYORUM SİZE NEDEN 1 KİŞİ ÇIKIPTA BİR CEVAP VERMİYOR.. SİTEM ETMEYİ HERKES BİLİYOR! NEDEN BU KADAR SORUMSUZUZ ARKADAŞLAR ? BİR PROBLEM VARSA ÇÖZELİM..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
sen herşeyi hazırla tüm organizasyon tamam olsun,ben gelirim valla kanka..severim hazıra konmayı,,,üzme kendini,hep bu yaz , bu yaz,diye diye bi nane yiyemeden,yine kış gelir ve sen yine bidaha ki gelecek yazın organizasyonunu yapmaya başlarsın,kendince, bende bu umursamazlık varken ,daha çok hayali organizasyonlara imza atarsın......
her ne kadar, kırmızı pabuçlu kızlarla dans etmeyi bilmesekte,kartal ın uçamadığı,şahin in yuva yapamadığı yerlerdede,MAJESTY le dans etmesini iyi biliriz..............:bounce:
Ya Özer im, bu ne şiddet ne celal!!!
Daha sabah yazmışsın, millet işyerinde çalışıyordur mutlaka.
Kimsenin senle bir problemi olacağını sanmıyorum, şeker gibi adamsın valla
Sadece biraz tezcanlı ve de azıcık da alıngansın
Bekle biraz, cevap verir herkes!
Ben kendi adıma konuşayım, ben gelirim elbette. Sadece benim makinanın bakımını halletmem lazım. Havaların biraz düzelmesini bekliyorum.
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
[QUOTE=canantas;1990912]Ya Özer im, bu ne şiddet ne celal!!!
Daha sabah yazmışsın, millet işyerinde çalışıyordur mutlaka.
Kimsenin senle bir problemi olacağını sanmıyorum, şeker gibi adamsın valla
Sadece biraz tezcanlı ve de azıcık da alıngansın
Bekle biraz, cevap verir herkes!
Ben kendi adıma konuşayım, ben gelirim elbette. Sadece benim makinanın bakımını halletmem lazım. Havaların biraz düzelmesini bekliyorum.[/QUOTE
konu İle Alakalı ilk Mesajımı 8 MArtta yazmısım.. Bir Güzel Dalga GEçilmiş.. 4 Sayfa önce yani.. Son 2 sayfadır zaten bir karikatür muhabbetidir gidiyo..
4 sayfadır yineliyorum mesajımı burada ben :... 4 gündür söylediklerimin ti ye alınmamasına kızmakta haklı mıyım ? Haksız mıyım Canan abi?
bence hayrabola bağlı çerkez musellıme gıdelım oranın koftesı meshur ve lezzetlı ve tescıllı marka . faruk facebokta paylasmıs vıdeo yu
OZER BIZ TURK'UZ KARDESIM HAZIRA KONMAYİ SEVERIZ SEN YAP ORGANIZASYONU BIZ TEKIRDAG NERDEN KuSUR KALDIK ONADA GELIRIZ...
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
Çerkez Müsellim i ben de duymuştum. Yılmaz ya da Yalçın restoran da yemeden köfte yedik demeyin diyorlar!!!
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
benim de böyle karizmatik fotoğrafım olsa,
iki bölüm kurtlar vadisi seyretsem alayına racon keserim
tam fanclub fotosu gibi,git tişörte bastır aleme hava at
daha bu sabah 8.dereceyi gördük Çorlu'da.
Motorların selesi bile buz gibi.
Havalar azıcık ısınsın: yapalım bir gezi.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:09 ----------
Vayy,
Gecenin üçünde aklını" köfte"ye sarmış bir obur da varmış aramızda.
Ben de kendimi yalnız hissetmem artık
bu ne sitem bu ne isyan özer
sen organizasyonu yaparsın bizde katılırız, biz böyle alışmışık
geçen senede hızlı başlamıştık gezilere, ama sonradan bayağı bi duraksama olmuştu
benimde bu sene 150 cc ile pek gezilere katılmaya hevesim yok, kalabalık gezilerinize gelirim tabi. bu sene balıktayım göller iyi doldu bu sene...
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Biz memlekette, gece 3 de ya da 4 te yataktan kalkıp arkadaşlarla işkembe - paça ve bilumum çorba içmeye giderdik Savaş Abi. İstersen geceleri birlikte gideriz yine
özer kardeşim hele bir yaz gelsin bakalım daha güneşi bugün gördük
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)