Abi Geçen Sene yapmıştık.. bu sene daha iyisini yapalm diyoruz..
Hoca Aydın meşeliğinde Kamp Cumartesi GEcesi Halk Konserine Birlikte Gidiş. Ve Birlikte DÖnüş Mesela.. Ama ORganizasyonu büyük yapacagız.. Yani GEniş Tüm Sitelere AÇık Bir Organizasyon.. Muratlı nın HIdrellez Şenliklerine Denk Getireceğiz. Ayrı Bİr Şeklimiz Güzelliğimiz Olmaz mı ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:32 ----------
Kankacım Bizim Ev Sahipliği Yapacagımız Renkli Bİr Organizasyon Olmalı.. Orayada Gideriz Ama Muratlı Olsun !
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:33 ----------
Sen Gene Gel Bende Kal; Başım Üstündesin Cüssesi Kocaman Abim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 ----------
Senin Motor Aldıgın Günleri Görecekmiyim ben 3 günde Motor Sİmsarı Oldun.. Onu Aldın bunu Sattın <.. Altı Üstü 3 Küruş kar Edeyim DErken Motorsuz KAldın Çekirge
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:35 ----------
MErhaba Aramıza HOşgeldin RadyoAktif Arkadaşım ) Kalıcı VE DAim Olmanı Diliyoruz... isminin Nedir ?_
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
cüssede benle yarışıyon dikkat et kendine az salma Özer Çavuş...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
duydum ki arkadaşın biride 600 cc ye terfi etmiş toprak yola giremez olmuş, asfaltan dışarı çıkmam diyor başka bişey demiyor
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Hangi ikisi Savaş Abi?
Ben sadece Ömer Şirin i biliyorum? O motorla da bir direkten dönmem lazım zaten
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Bu arada hoşgeldin radyasyonlu!
Özeerrr, resimler yalan oldu yaaa!!!!
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
Vaaayyy, yahu o zaman havalar düzelince bir buluşma düzenleyip Marmara Ereğlisine gitmek farz oldu desene
abilerim kardeşlerim,trakya cam sanayi otocam fabrikası işçi alacaktır,müracatlar cumartesi gününe kadar fabrikada yapılacaktır,o güne kadar baş vurmak isteyen istediği saatte gidip form doldurabilir,cumartesi yada pazar günüde karıştıran belediyesi düğün salonunda sınav yapılacaktır.sınavda genellikle mantığa dayalı sorular çıkacaktır.işe ihtiyacı olan arkadaşlar başvurabilir.
ilk etapta sözleşmeli izin dönüşümü ekibi olarak alınacaksa da çalışması beyenilenler kadro alma imkanı vardır.
aranılan şartlar:endüstri meslek lisesi mezunları(eletrik,elektronik,motor,torna tesfiye gibi ...)
yüksek okul olarak da aynı şekilde sayısal bölümlerden alımlar yapılacaktır.
sayi unutmuşum 75 kişi alınacak diye biliyorum ama sayı çoğalabilir,tam bilgim yok.
::tutkuy::
kanka bende gideyim bari, bıktım bu kömür işinden karardım iyice gündüzlerim hayal oldu...
her ne kadar, kırmızı pabuçlu kızlarla dans etmeyi bilmesekte,kartal ın uçamadığı,şahin in yuva yapamadığı yerlerdede,MAJESTY le dans etmesini iyi biliriz..............:bounce:
Sağol Faruk benim kayınçoya haber vereyim ben.
Orhan tekrar hoşgeldin. Benim depo kılıfı olan başka bir roadstar yok haklısın Görürsen çevirebilirisin
Ömer abinin motor aldığını biliyordum bak. Recep in motor aldığını biliyorum hatta gördük de. İkisinede hayırlı olsun. Alllah (c.c.) kaza bela vermesin inş.
Ömer abi nasıl paraya kıydı şaşırdım valla En son duyduğumda köyden bir tır şöförünün motorunu alacaktı onumu aldı acaba ?
Tekirdağ-Çorlu
abiSelamlar Fotoları PÇ Ettim FArkındayım ama TElefonun bilgisayar baglantı kablosunu kaybetmiştim..
İstanbulda Bir Arkadasımda Çıktı xD
Şimdi Yükledim Fotoları.. 3 Tane Gerçi ama Yinede Olsun .. Geçte Olsa Yerine Getirdim Mutluyum
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Teşekkürler Özer sonunda dilimizden kurtuldun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:52 ----------
Yağmura yakalanmadan az önce çekilen fotomuş Bazı arkadaşlar donuna kadar bazılarının da sadece donu ıslanmıştı
Tekirdağ-Çorlu
bugün tamam 40.gün hala bekliyoruz parçaları,parçalarla birlikte birde japon manita paketleseler bari,beklediğimize değmiş olur en azından...metahan amcama saygılar yeğenin bomba gibi maaşallah....
her ne kadar, kırmızı pabuçlu kızlarla dans etmeyi bilmesekte,kartal ın uçamadığı,şahin in yuva yapamadığı yerlerdede,MAJESTY le dans etmesini iyi biliriz..............:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)