Gerçek motorcu olmak için şimdi pasaport ve vize mi çıkartmamız gerekecek şimdi. Boşver sunay ben çakma motorcuyum
Güzelim Türkiyem bitti de gavuristan kaldı
Gerçek motorcu olmak için şimdi pasaport ve vize mi çıkartmamız gerekecek şimdi. Boşver sunay ben çakma motorcuyum
Güzelim Türkiyem bitti de gavuristan kaldı
Tekirdağ-Çorlu
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
pasaportla ne alakası var beya bakın bakalım sıtede yurtdısına gezıye gıdenler hep çifte vatandaşlılar mı? hem pasaport sorun deıl maddiyat ve zaman sorun...
Kim demişse doğru demiş Süleyman abi nin tarlaları dillere destan
Tekirdağ-Çorlu
bak orası doğru işte devamlı ordayım boş zamanlarımda
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
merhabalar arkadaşlar... nasılsınız umarım iyisinizdir..
Şİmdi Mayıs ayının son haftası veya haziranin ilk haftası için hafta sonu Muratlıda Düzenlenen Hıdrellez şenliklerininde geçen sene yaptıgımız organizasyonun bu sene İkincisini Yapmak İstiyoruz..
Organizasyon Kamplamalı olacak.. Cumartesi Pazar Olacak.. cumartesi aksamı Konser düzenlenecek.. ve o konsere grup sürüşü ile gideceğiz..
Bunun Çalışması konusunda herkesin taşın altına elini sokmasını bekliyruz... Önerilerinizi alalım..
Hocaaydın meşeliği denen bir yer var çok güzel ama şehir merkezine uzak oldugu için biraz kafam karısık o konuda..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
merhaba arkadaşlar aranıza çorlu dan katılıyorum bi slm vermek istedim
Hoşgeldin radyasyonlu kimsin necisin kendini biraz tanıtırmısın ?
Tekirdağ-Çorlu
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hoşbulduk .radyoloji teknisyeniyim corlu da oturuyorum ,jinlun 150cc chopper kullnıcısıyım , saygılar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:08 ----------
süleyman abi bu roadstar ı görüyom corluda bidaha görürsem durdurup tanışırız
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)