selam ben lüleburgazdan arkadaşlar
selam ben lüleburgazdan arkadaşlar
Hoşgeldin Erdem,
Kendini biraz tanıtırsan seviniriz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:04 ----------
Fotolara nooldu Özer? Hani az sonra ekliyordun
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Hoşgeldin Erdem.
Fotolar az sonra çok az sonra reklamlardan sonra sanırım
Tekirdağ-Çorlu
en son dediğim gibi adım erdem motoru geçen sene ekimde aldım bu ayda ehliyeti aldım ve artık özgürüm desemde evliyim . lüleburgazda oturuyorum ve tekstil işi ile uğraşıyorum eşim ve ben biraz motor düşkünüyüz yeni bir çevre ve bilgiler edinmek istiyorum. bu sayfayıda buraya üye olan bir arkadaştan öğrendim içeriğinde çok güzel bilgiler var emeği geçen ve bilgi paylaşımında bulunan herkese çok teşekkür ederim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:30 ----------
bu arada fotoğrafım pek yok malum motoru havalar soğuk iken aldım fazla resim yok o yüzden ama en kısa zamanda hallederim
hoş bulduk arkadaşım sizlerle olmak güzel sanal bir ortamda olsada inşallah ileride topluca çıkarız bir yerlere
canan abı nerdesın sana cepten ulasamıyom .sana mesaj gonderdım bır bakabılırmısın .bana bır cagrı at bu numaradan 05357710671 ...
Merhaba Sunay, cebim sürekli açık. Sanırım numarada bir hata olsa gerek.
Ben gönderdiğin adrese mesaj attım 3 gün önce. Cevap henüz gelmedi. Birazdan ararım seni zaten.
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
bütün herkesın mevlut kandılı mubarek olsun
Selam millet nasılsınız bakalım neler yapıyosunuz?
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hep beraber gideriz o zaman
resim yokmu resiiimmmmmmmmmmm
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
bizde bugün 5 kişi gittik. özer'e bilet kıyağından dolayı teşekür ederim
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
yediğiniz içtiğiniz sizin olsun arkadaşlar gördüklerinizin fotosu yokmu yaaaa?
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Ben fotoğraf makinesini evde unutmuştum abi ama zaten götürsem de fotosu çekilecek birşey yoktu. Bu fuar benim hiç hoşuma gitmedi. Fuarda tek işime yarayan şey VeloMotor diye bir firmayı bulmuş olmamdı. Firmada bolca yedek parça ve aksesuar varmış. Üstelik sitesinden de online satış yapıyorlar.
İncelemek isteyenler için adresi www.velomoto.com.tr
Tekirdağ-Çorlu
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)