MOTOSİKLETİN ER MEYDANI PİSTTİR.........!
bizim internet adresimiz var oraya msj attım ama yinede gorduklerime soylicem..ben yinede cmt kac kişi gelcez onu soylerim
havalar güzel olursa gelmeye çalışçam ama sarılar yolunu bilmiyorum çorlu girişinde karşılayabilirseniz olur genede şimdiden bişey demeyim havalara bağlı
slm arkadaşlar bende bizim arkadaşa sordum pazar gününe kadar titanı toplarsak gelicez boya falan verdik toplaya bilrisik gelmeye çalışıcaz
o yolu biliyomuş ben bilmiyom onla beraber gelirim arkadaşlar görüşmek üzere
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
vay burak naber ya gelicen dimi olum yarışlara bak bende ordayım ona göre
hawa küsell olucak, ben 10 motorcu buldum bakalım hangileri gelicek
tekirdağ merkez'den kimse gelmicek gibi duruyo ama ben gelirim.ilerki haftalarda burdan cok kişi gelcegine eminim..(bu çorlu işi bize bağımlılık yapmasın )ya yağmurda yağıyo inşallah pazar gunu hava ii olur
dostlar ben de gelirdim ama motorumu 22 sinde alıcam
inşallah birdaha kisefere beraber gideriz merkezden
canavar merak etme yanlız bırakmam seni
::tutkuy::
yarın hawa ii olucak gibi
ben geliyorum yarın ama birinin beni çorluda karşılaması gerekiyor yolu bilmiyorum çükü...
yarın bende geliyorum.hava güzel olcak gibi saat 12 12bucuk gibi burdan yola cıkarım aslında tam bi buluşma saati bulsak iyi olurdu şimdi corlu'dakilerede zor olcak..herkesi tek tek karsılamaya kalkarlarsa aksama kadar onla ugrasırız.....umarım yarın bomba gibi geçer...........
arkdaşlar foto getirmeyi unutmayın
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
Arkadaşlar motor kullanmaya başlayalı 8 ay kadar oldu ama bu gün düzenlenen organizasyon beni yeni heyecanlara götüdü,kaçıran arkadaşlar foto lar 1 2 gün içinde bu sayfada
Arkadaşlar motor kullanmaya başlayalı 8 ay kadar oldu ama bu gün düzenlenen organizasyon beni yeni heyecanlara götüdü,kaçıran arkadaşlar foto lar 1 2 gün içinde bu sayfada
wolkan dogum günün kutlu olsun bu arada adam bi arar söylerbe ugramasak haberimiz olmıyacak...
Pazar günü yaptığımız yarışa gelen herkese çok teşekkür ediyorum,bence çok süper bi gündü,gelemeyenler adına'da üzülüyorum kaçırdılar yaniiiiiiiii.
Yazının devamını yarışa gelen arkadaşlara bırakıyorum onlar devam etsinler bakalım onların düşünceleri nelermiş???????????
Selam
Bende Yeniçifliktennn....................
h g mehmet
Ellerine sağlık arkadaşım,süper yapmışsın eee bekleriz artık bol bol çekersin gelmeyi düşünürseniz alo deyin buluşuruz................!
Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum................!
güzel havada kurtlarınızı dökmüşsünüz bayağı zevk almışsınızdır sizin adınıza sevindim.orda olmadığım için o güzelliği kaçırmışım.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)