Kuvvetle muhtemel biz pazar günü gideriz diye düşünüyorum. Eğer toplu bir hareket planlanıyorsa pazar günü planlayalım.
Çorludan şimdiden 3 kesin bilete ihtiyacımız var. Semih abi, Canan abi ve ben kesin geleceğiz. Savaş abide bizi kırmaz gelir heralde. İlhan da gelecek.
Tekirdağ-Çorlu
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
GÖKHAN ıda kaybettik desenize
artık darısı özerin başına
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
olur olur süper olur gökhan kardeşim e mutluluklar allah devamını getirsin
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
ee Diğer arkadaşlarım nasılsınız bakalım.. kimsenin keyfi yok ama napalım dostlar.. böyle geçecek bu zamanlar..
Gökhan Allah (c.c.) tamamına erdirsin kardeşim. Mutluluğunuz daim olsun.
Islatacak arkadaşlar ıslattıktan sonra fazla dışarıda kalmasınlar üşütürler
Tekirdağ-Çorlu
gökhan artık seneye cavaplar bunu,o zamana kadar da evlenmiş olur herhalde.evlen evlen seni gerdeğe girmeden yatırıp dövmezsem adımı değiştiricem
abilerim kardeşlerim bu pangallık bozuntusu sayesinde gerdek gecesi vucudumun değişik bölgelerinde morluklar oluşmuştur hep bu pangallık gökhan sayesinde,adam kemerimden yakaladı kaçamadıım bi yere.geri kalan 6-7 kişi de sağolsunlar iyi benzettiler.birde bu yetmezmiş gibi sabaha kadar beklediler evde,tabi önce yemek yediler sonra ellerimle kahve yaptım,çok doluyum çok,çok fena bilendim.
neyse evlen bakalım hayırlısıyla.
::tutkuy::
Eyvah eyvah. Anlaşılan Faruk sana düğünde kalburla su taşıtacak Gökhan. Sende haketmişsin gerçi bu zulüm yapılırmı adama ya
Tekirdağ-Çorlu
Merhaba Arkadaşlar; Van'dan herkese selamlar; Ben Ayhan, Motoru yeni aldım, emekliliğime az kaldı, kısmet olursa emekli olunca Şarköy'e yerleşeceğim, bu konuya üye olabilirim sanırım ;)
Şarköy'de Sigortacı...
Hoşgeldin Ayhan,
GV250 başlığından sonra burda da buluştuk. Gel tabi Şarköy e. Güzel yerdir
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Selam Canan Bey;
Ne güzel seninle burda da buluşmak, evet Şarköy benim memleketim sayılır, aslında bir yazlığım vardı, Mürefte'de. Sattım, ama gözüm hala oralarda, oralardan kopmam da mümkün değil, orda görev yaptım, çevrem orda...
Şarköy'de Sigortacı...
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)