abi sen işini garantiye almışsın ya
abi sen işini garantiye almışsın ya
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
tekirdağ yeniçiftlikkk gençler hadiii ya bu kadarmııı tekirdağ :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:39 ----------
abii bi haftaa sonu gezisiii lütfenn gelelimmm buluşalımm yaa tanışalımmm amam çorlu ollmaz :D tekirdağ yada mermara ereğlisi sahilde bi çay içelimmm tüm katılımcılarr bekliyoruzz haydii bi cvp çorluuda yakalndım orionun önünde avustoz ayında motorumu bağladıı polisler :D plakam yoktuu otaparka çektiler ozr yırrttık wallaaa ondan çorlu olmaz diyorummm sağolun :D
Adam motorunu kendinden çok seviyor sanırım. Motora takmış kaskı kendine yoğurt kovasını
Bence adam kovayı taşıyacaktı ama koyacak yer bulamadı. Kaskı köyduğu yerden kova uçuyordu onun yerine kaskı oraya takıp kovayı kafaya geçirdi. Dedektiflere taş çıkaracak bir tespit yaptım bak şimdi
Tekirdağ-Çorlu
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
vay be Muratlı'ya gitmeyeli 30dk oldu ne cabuk kopmuşlar:D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:32 ----------
montum ile kaskım var bikerem benim hiç özenmiyom mont ile kaskı takıp pc'de moto gp2 oynuyom
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
ledow 250 cxm marka motorun ön firen idrolik kutusu bozuldu yenisini bulamıyorum nereden temin edebilirim bir adres bilen varsa bana gönderebilirmi bahcelievler istanbul
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Silivride tümopar var oradan temin edebilirsin. İnternetten satışıda var sanırım sitesinin.
Tekirdağ-Çorlu
birebir silivri sineklideki deposuna gidip konusarak alısveris yap.. internetten geçirmasyon usulü ile satış yapıyorlar genelde
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:33 ----------
Arkadaşlar Fuara Kimler Gelecek bu arada ? Fuar Biletleri bu sene snırlıymıs firmalara az göndermişler. Ama banada yaklasık 8-10 tane bilet düşüyor. fazlasını bulurum oradan.
Birde Fuarada ilk günün ilk açıldıgında gitmek isteyen arkadaşlarım var mı ? Savaş Abi Belki siz gidersiniz ..
6 Adet Vip Bilet var elimde. 25 şubat saat 10 ila 01 saatleri arasında geçerli.
Dışarıdan sadece basın, bürokratlar ve vip biletlilerin alınacagı zaman diliminde yani..
Fuara geleceğiz elbette ama muhtemelen hafta sonu olur, en azından benim için öyle olur. Özer, bilet ayarlama şansın varsa sevinirim.
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)