PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Topluca gidince pekde güzel olmuyor Özer geçen biz kalabalık gitmiştik herkes ayrı birşeye bakmak istiyor en sonunda grup dağılıyor. Kalabalık olunca çok fazla oyalanıyorsun ve zaman geçiyo. Sakin sakin gezip orada buluşacaksın gezintin bitince
Tekirdağ-Çorlu
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
Katılıyorum Savaş Abi! Toplu gidebiliriz ama herkesin ihtiyaçları ve ilgi alanları farklı olacağı için farklı standlarda vakit harcamak isteyecektir. En güzeli Süleyman ın da dediği gibi, toplu gidilebilir, herkes işini görür ve belli bir saat ve yerde sonrasında tekrar buluşulabilir.
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Şimdi şunu söyliyeyim biz Ne zaman gittikte bizi içeri almadılar. DAvetiyeleri onlar ayarlıyorlar zaten.Geçen Senede Gittiğimizde Görkem moderatör Bizi Karşılamıştı.Ve Biletleride o halletmişti.
Bİnlerce üyesi olan bir siteye üyeyiz. Bu kadar çok üyesi olan bir sitedeyiz .. Sonuçta gelecekte var gelmeyecekte. Herkese davetiye gönderilmesi biraz saçma olur. Kağıt israfı olur nihayetinde..
ÖZel Mesaj Yolu ile Skullhunter'dan Yardm İstedikte Bize Yardım mı etmedi sanki.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:30 ----------
- Bu arada benim Toplucadan kastım ; aynı gün arabalarla beraber gitmekti.
selam savaş abi bana sis farı tavsiye edebilirmisin acaba, bi ara senin yanına geldiğimde bişeyler söylemiştin internette varsa linkini falan gönderebilirmisin acaba, veya ufak boyutlu önerebileceğin başka bişey varsa sevinirim abi.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
ben süleyem sanayiye gidiyon oto erkana 1 tane ışın kılıcı sis farı verimisin diyon problem alleliyo süperrrrrrrrrrrr
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
ışın kılıcı ile sis farı farklı bi kerem Mağmağacıklı
ışın kılıcı uzun far gibi,adına sürücü de deniyo
sis farı da kısadan kısa olanı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:37 ----------
http://www.turanzaim.com/Hella-Sis-ve-Suruculer-1-2 de sürücü olanlarına bakacaksın.
sürücülerden
ff75 benim arabada takılı
ff50 BMW de altta takılı olanlar
Ya Özer kırılacak bişey demiyorum ki. Biz geçen sene gittik yaşadık bu durumu. topluca gidelim topluca gidelim diyen seni de gördüm hatta fuarda Buradan bir arkadaşa gidicem falan demiştin hatta hatırlarsan. Nereye gittiğini yazmıyorum bak
Arabalarla topluca gidilebilir tabi herkesin müsait olduğu bir zamanda. Fakat orada topluca gezilmiyor gidince görürsün. Ben gider tümoparın standında dururum 1 saat sen kawa ya gidicem dersin
Topluca gidilip mt standına uğrarız bir çay içeriz, sonra herkes dağılır istediği gibi gezer fuarı en sonunda yine topluca mt standında buluşur eve koyuluruz olurmu?
Tekirdağ-Çorlu
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)