Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Tekirdağ - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    transalp yavrusu
    Alıntı By_StaR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kazayı yapan arkadaşa geçmiş olsun.. Sanki bir yerden tanır gibiyim.. Acaba Çatalcadaki levent abinin bir arkadaşı olabilir mi ya ? Hani Edirneye gitmiştiniz siz bir Sabah Çorlu otobanında görüşmüştüm ben onlarla..

bu arada motoplusta ben 3 gün olacagım büyük ihtimalle. RAdyomuz Stand açıyor, Radyo SAhibi çağırıyo gel sen buraya yol yemek kalacak yer bana ait diyo :D
    biz edirneye gittiğimizde o arkadaş yoktu yanlışın var

motoplus için biletleri sen ayarlarsın o zaman özer
    İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    By_StaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc700x
    Alıntı ilhan YAZICI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biz edirneye gittiğimizde o arkadaş yoktu yanlışın var

motoplus için biletleri sen ayarlarsın o zaman özer
    geçen senede ben ayarlamıştım

Bilet Dediğin nedir Kİ? Hem Beraber ve topluca gidersek daha güzel olacagı kanaatindeyim
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
    "www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR

_SuLeYMaN_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Topluca gidince pekde güzel olmuyor Özer geçen biz kalabalık gitmiştik herkes ayrı birşeye bakmak istiyor en sonunda grup dağılıyor. Kalabalık olunca çok fazla oyalanıyorsun ve zaman geçiyo. Sakin sakin gezip orada buluşacaksın gezintin bitince
    Tekirdağ-Çorlu

Motosikleti
    Honda Nc700x
    Alıntı _SuLeYMaN_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Topluca gidince pekde güzel olmuyor Özer geçen biz kalabalık gitmiştik herkes ayrı birşeye bakmak istiyor en sonunda grup dağılıyor. Kalabalık olunca çok fazla oyalanıyorsun ve zaman geçiyo. Sakin sakin gezip orada buluşacaksın gezintin bitince
    Geçen senede aynı Görüşü bildirmiştin.. O Günde Kırılmıştım Açıkçası.. Tekirdağ MT Diye Söyle bi Toplu olarak Giremedik Mt Standına.. Şimdide aynısını yapıyorsun..
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Geçen senede aynı Görüşü bildirmiştin.. O Günde Kırılmıştım Açıkçası.. Tekirdağ MT Diye Söyle bi Toplu olarak Giremedik Mt Standına.. Şimdide aynısını yapıyorsun..
    Davetiyeleri Mt ayarlarsa
    MT standına topluca gidilmesi uygundur ama bize davetiye bile ayarlamıyorlarsa niye özellikle gidelim?niye topluca gidelim?.

Motosikleti
    Suzuki VL800 Volusia
    Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MT standına topluca gidilmesi uygundur ama bize davetiye bile ayarlamıyorlarsa niye özellikle gidelim?niye topluca gidelim?.
    Katılıyorum Savaş Abi! Toplu gidebiliriz ama herkesin ihtiyaçları ve ilgi alanları farklı olacağı için farklı standlarda vakit harcamak isteyecektir. En güzeli Süleyman ın da dediği gibi, toplu gidilebilir, herkes işini görür ve belli bir saat ve yerde sonrasında tekrar buluşulabilir.
    [B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
    [B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]

Motosikleti
    Honda Nc700x
    Şimdi şunu söyliyeyim biz Ne zaman gittikte bizi içeri almadılar. DAvetiyeleri onlar ayarlıyorlar zaten.Geçen Senede Gittiğimizde Görkem moderatör Bizi Karşılamıştı.Ve Biletleride o halletmişti.
    Bİnlerce üyesi olan bir siteye üyeyiz. Bu kadar çok üyesi olan bir sitedeyiz .. Sonuçta gelecekte var gelmeyecekte. Herkese davetiye gönderilmesi biraz saçma olur. Kağıt israfı olur nihayetinde..
    ÖZel Mesaj Yolu ile Skullhunter'dan Yardm İstedikte Bize Yardım mı etmedi sanki.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:30 ----------

- Bu arada benim Toplucadan kastım ; aynı gün arabalarla beraber gitmekti.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Şimdi şunu söyliyeyim biz Ne zaman gittikte bizi içeri almadılar. DAvetiyeleri onlar ayarlıyorlar zaten.Geçen Senede Gittiğimizde Görkem moderatör Bizi Karşılamıştı.Ve Biletleride o halletmişti.
    Bİnlerce üyesi olan bir siteye üyeyiz. Bu kadar çok üyesi olan bir sitedeyiz .. Sonuçta gelecekte var gelmeyecekte. Herkese davetiye gönderilmesi biraz saçma olur. Kağıt israfı olur nihayetinde..
    ÖZel Mesaj Yolu ile Skullhunter'dan Yardm İstedikte Bize Yardım mı etmedi sanki.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:30 ----------

- Bu arada benim Toplucadan kastım ; aynı gün arabalarla beraber gitmekti.
    tamam o zaman topluca gideriz.
    Yeter ki celallenme

Motosikleti
    transalp yavrusu
    selam savaş abi bana sis farı tavsiye edebilirmisin acaba, bi ara senin yanına geldiğimde bişeyler söylemiştin internette varsa linkini falan gönderebilirmisin acaba, veya ufak boyutlu önerebileceğin başka bişey varsa sevinirim abi.
    İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..

yamahasülo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ford fokus
    ben süleyem sanayiye gidiyon oto erkana 1 tane ışın kılıcı sis farı verimisin diyon problem alleliyo süperrrrrrrrrrrr
    mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı yamahasülo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben süleyem sanayiye gidiyon oto erkana 1 tane ışın kılıcı sis farı verimisin diyon problem alleliyo süperrrrrrrrrrrr
    ışın kılıcı ile sis farı farklı bi kerem Mağmağacıklı
    ışın kılıcı uzun far gibi,adına sürücü de deniyo
    sis farı da kısadan kısa olanı.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:37 ----------

Alıntı ilhan YAZICI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam savaş abi bana sis farı tavsiye edebilirmisin acaba, bi ara senin yanına geldiğimde bişeyler söylemiştin internette varsa linkini falan gönderebilirmisin acaba, veya ufak boyutlu önerebileceğin başka bişey varsa sevinirim abi.
    http://www.turanzaim.com/Hella-Sis-ve-Suruculer-1-2 de sürücü olanlarına bakacaksın.

sürücülerden
    ff75 benim arabada takılı
    ff50 BMW de altta takılı olanlar

Motosikleti
    Honda Nc700x
    ışın kılıcı ile sis farı farklı bi kerem Mağmağacıklı
    ışın kılıcı uzun far gibi,adına sürücü de deniyo
    sis farı da kısadan kısa olanı.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:37 ----------

http://www.turanzaim.com/Hella-Sis-ve-Suruculer-1-2 de sürücü olanlarına bakacaksın.

sürücülerden
    ff75 benim arabada takılı
    ff50 BMW de altta takılı olanlar
    Kawakazi ye Takabilir miyiz bunlardan

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Kawakazi ye Takabilir miyiz bunlardan
    takılır üçer beşer tene

Motosikleti
    Honda Nc700x
    takılır üçer beşer tene

halilihsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tam denize girilcek hava var :

Motosikleti
    Her Türlü Her çeşitt
    Alıntı halilihsan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tam denize girilcek hava var :
    deniz buz tutmuş açılırrsa girersinn
    ::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    Alıntı _cns_monero_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    deniz buz tutmuş açılırrsa girersinn
    bu ara göremiyorum seni ortalarda iyisin dimi
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

Motosikleti
    Her Türlü Her çeşitt
    Alıntı OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu ara göremiyorum seni ortalarda iyisin dimi
    iyiyim abicim sen nasılsın
    ::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    Alıntı _cns_monero_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyiyim abicim sen nasılsın
    şükür diyelim şu havalar bi düzelsinde ortak bi buluşma şart oldu

mesela fuar öncesi güzel bir kahvaltı
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

_SuLeYMaN_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Ya Özer kırılacak bişey demiyorum ki. Biz geçen sene gittik yaşadık bu durumu. topluca gidelim topluca gidelim diyen seni de gördüm hatta fuarda Buradan bir arkadaşa gidicem falan demiştin hatta hatırlarsan. Nereye gittiğini yazmıyorum bak

Arabalarla topluca gidilebilir tabi herkesin müsait olduğu bir zamanda. Fakat orada topluca gezilmiyor gidince görürsün. Ben gider tümoparın standında dururum 1 saat sen kawa ya gidicem dersin

Topluca gidilip mt standına uğrarız bir çay içeriz, sonra herkes dağılır istediği gibi gezer fuarı en sonunda yine topluca mt standında buluşur eve koyuluruz olurmu?
    Tekirdağ-Çorlu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler