Fabrika çıkışı yürüyerek gelirim köye ben benim için sorun yok
Fabrika çıkışı yürüyerek gelirim köye ben benim için sorun yok
Tekirdağ-Çorlu
Yürümesek bile kızakla ineriz abi yokuş aşşagı zaten marmaracık buradan
Antifirizi yenilemiştik geçen gün.
Tekirdağ-Çorlu
Emrah artık hava kuvvetleri komutanının postası O söylemeden ben söyleyim..
'ExTReMa'
Vay vay vayyyy artık askerligi bitmesede olur kral gibi yaşayacak desene.
Tekirdağ-Çorlu
kötü bir haber çok şükür ölen yok bi kaza olmuş kask yine hayat kurtarmış çorluda tanıyormuyuz acaba? http://www.avrupayakasi-gazetesi.com...hp?haber=14723
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
ben tanımıyorum
Tekirdağ MT de kırmızı cbf bir tek Recep'te var o da bu aksam benimle beraberdi,motor zaten bizim garajda kaldı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:22 ----------
soguk havalarda antifriz operasyonu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:42 ----------
iki fotoğraf arasında kurduğumuz bir bağlantı var mı
evet tanıdık, yalnız kaza sırasında 2 kişilermiş yerin kaygan olması sebebiyle meydana gelmiş kaza ve ufak tefek sıyrıkları var dedikleri kazada benim duyduğum kadarıyla arkadaşın kolu kırılmış ben daha ziyaretine gidemedim, akşam arkadaş gitmişti yanına ondan benim bilgim bu kadar.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Arkadaş gazkesmezler üyesi bir arkadaş. Kendisini tanımasamda gruplarından birkaç arkadaşı tanıyorum. Zaten sitelerine de koymuşlar haberi http://www.gazkesmezler.com/
Savaş abi 2. resimi görünce gelecekteki halimi görür gibi oldum.
Tekirdağ-Çorlu
Geçmiş olsun arkadaşa...
Bu arada ben döndüm arkadaşlar...
Her şey yolunda çok şükür.
Özlemişim buraları yaaaa
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Yok yok, bizim oralar sıcaktı ben gelirken
Memleketim diye demiyorum ama bir başkadır Çukurova havası...
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
Kazayı yapan arkadaşa geçmiş olsun.. Sanki bir yerden tanır gibiyim.. Acaba Çatalcadaki levent abinin bir arkadaşı olabilir mi ya ? Hani Edirneye gitmiştiniz siz bir Sabah Çorlu otobanında görüşmüştüm ben onlarla..
bu arada motoplusta ben 3 gün olacagım büyük ihtimalle. RAdyomuz Stand açıyor, Radyo SAhibi çağırıyo gel sen buraya yol yemek kalacak yer bana ait diyo :D
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Özer ozaman davetiyeleri ayarlamak senden
Tekirdağ-Çorlu
abi davetiye problem değil , hallederiz ya .)))
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Ben de davetiye işini nasıl hallederiz diye düşünüyordum! Süper haber Özer
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)