Benim gibi düz duvara tırmanan var mı? her babayiğidin harcı değildir
Cumartesi 2 kere yanladım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:06 ----------
Dikkat bir iki gün içinde havalar ciddi olarak soğuyacak,
-10,-15 leri görme ihtimalimiz var.
motorunda antifrizi olmayanlara özellikle duyurulur,ben bu gece BMW nin antifrizini tamamlayacağım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:08 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:09 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:10 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:10 ----------
Dün gece üç Tekirdağ MT ci antifrizleri tamamladık
"Adakarası" marka antifriz kullandık.
bu kış üşümeyiz.
savaş abiden başka yazan yok
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Faruk kardeşim doğum günün kutlu olsun...ailenle nice mutlu senelere...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
İyi geceler arkadaşlar.
yav doğum günüymüş kardeşimin...
ulan bi zamanlar Tekirdağ MT falan yoktu be...ne günlerdi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Faruk doğum günün kutlu olsun kardeşim.
İlhan dostum biz motordan soğumadık havalar soğuk olunca nekadar motora binmeyi özlesemde binip gezmiyorum bu havalarda. Arada bir hava açıyor güzel oluyor ya hemen atlıyorum motora ozaman.
Savaş abi artık ziyaretinede gelemiyoruz zaten ben işten çıkıp yanına gelene kadar saat 19:00 oluyo seninde evden izin kagıdının süresi doluyo o saate kadar
Canan abi bu hafta burada yok zaten. Babası ameliyat oldu onunda çok şükür ameliyat iyi geçmiş sağlık durumu iyiymiş. Tekrar geçmiş olsun diyorum buradan.
Tekirdağ-Çorlu
Merhaba Arkadaşlar,
Süleyman ın da dediği gibi babamın sağlık problemi dolayısı ile Adana daydım. Başarılı bir ameliyattan sonra bugün taburcu ettiler. Şimdi evde, Tarsus tayım. Kısmetse haftaya dönerim.
Bu arada motordan soğumak ne mümkün, her zaman o sevda gönlümüzde. Ama havalar müsaade etmiyor maalesef...
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)