güner önemli değil ya valla bu pazar gelmek isterim ama siz saat kaca kadar ordasınınz çünki pazar günü biraz işim var ama saat uyarsa mutlaka gelirim ilk seferlik seyretmeye tabiki
güner önemli değil ya valla bu pazar gelmek isterim ama siz saat kaca kadar ordasınınz çünki pazar günü biraz işim var ama saat uyarsa mutlaka gelirim ilk seferlik seyretmeye tabiki
hafta sonu pazar günü istanbul mt tekirdag gezi düzenliyor yarısı bu güne ayarlarsanız kalabalık seyirci olur bende onlarla beraber gelmeye calısacagım bakalım....
ŞİMDİ BEN ORAYA ANTREMAN AMAÇLI GİTTİĞİM İÇİN.CUMARTESİDE PAZAR GÜNÜDE GİDİYORUM.PROGRAM ŞÖYLE ARKADAŞLAR TELEFONLAŞIYORUZ ÖĞLEN GİBİ ÖĞLEDEN SONRA GİDİYORUZ BU HAFTA????????????
CUMARTESİ GÜNÜ SAAT: 14:00 GİBİ BURDAN ÇIKÇAZ (ÇORLU'DAN)
PAZAR GÜNÜ'DE SAAT: 12:00 GİBİ ÇIKARIZ..........!
TELEFONLAŞIRIZ YAA PROBLEM DEĞİL TELEFON 21nci SAYFADA YAZIYOR BENİM...?
PİSTTE ZATEN ÇOK KOLAY YERDE YAA GELİN BİZ ORDA OLURUZ BEN HONDA TİTANLA GİDİYORUM.
SARILAR YOLUNA ÇIKTIĞIN ZAMAN HİÇ BİR YERE SAPMADAN DÜZ GELİYOSUN AT ÇİFTLİĞİNİ GEÇTİKTEN HEMEN 200m SONRA YOLUN SOL TARAFINDA BİZİ GÖRECEKSİNİZ ZATEN YOLUN ÜSTÜNDE YANİ.
TÜM TRAKYA DAVETLİMİZDİR İSTEYEN TÜM ARKADAŞLARI ARAMIZDA GÖRMEKTEN GURUR DUYARIZ.......!
MOTOSİKLETİN ER MEYDANI PİSTTİR.........!
ben biliorum orasını ya az gitmedik baraja ordan mutlaka gelmeye çalısıcam güner serkan abide gelicekmi pazar günü bi haberin varmı
yok hüseyin abi sana günerin öyle bişey dediği yok onuda bana diye söyledi yanlışlıkla sonradan düzeltti yani ortada bi yanlış anlama oluşmuş
SKYKAPTAN o motorun markası nedir ya ???
1100 xx honda sen benim adaşın kokoreççi volkanın r1i aldın dimi
bahri ustayı yanırsın heralde tekirdağlı onun elemanıyım ben satılık o 1100
VALLA SERKANLA GÖRÜŞMEDİM,AMA GEÇEN PAZARDA BENİM HABERİM YOKTU GELECEĞİNDEN,PAT DİYE GELDİLER.YAA BÜTÜN ÇORLU DUYMUŞ BENİM HAFTA SONLARI ORDA OLDUĞUMU GELİYOR ARKADAŞLAR SAĞOLSUNLAR AMA ŞAHSİ KONUŞUYORUM HARBİDEN EĞLENCELİ OLUYOR :-)
DÜŞMELER SÜRTÜŞMELER GEÇİŞLER ZIPLAMALAR NE ARASAN VAR,İNŞALLAH GÖZÜNÜZDE ÇOK ABARTMIŞ OLMAM DEDİĞİM GİBİ ŞAHSİ FİKRİM.
ÇOK MERAK EDERİM BİR MOTORCU OLARAK BİR PAZAR GÜNÜ'NÜ DAHA İYİ NASIL GEÇİREBİLİRİM DİYE????????
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği için ve sayfa düzeninde kargaşa yarattığı için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ alt köşesinde göreceğiniz değiştir butonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: olcan138 **************
valla güner ogün bizim başka bi site var orda istanbuldan buraya geziye gelceklerde onlarıda getirim oraya yani misafirlerimizde var
NE DEMEK CANIM TABİKİ GELSİNLER.MİSAFİRİN HEPİMİZİN MİSAFİRİ
BU HAFTA ÇOK DAHA EĞLENCELİ OLACAĞA BENZİYOR.
İNŞALLAH YARIŞA KATILAN BİR KAÇ ARKADAŞ OLUR Kİİ DAHADA ZEVKLİ OLUR.....!
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği için ve sayfa düzeninde kargaşa yarattığı için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ alt köşesinde göreceğiniz değiştir butonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: olcan138 **************
abicim ben bu yarıs işine kafayı taktım..tekirdağ merkeze yaycam bunu.pazar gunu gelsek bizi karsılarmısınız..gelirsek saat kacta orda olalım bizi kac gibi karsılarısınız
süper bi gün olacak pazar günü bide şansa pazar günü benim doğum günüm süper olcak
Karşılamazmıyız yaa ayıp ettin ne demek.Öğlen gibi gelin işte telefonlaşalım çorlunun girişinde alırım ben sizi ışıklarda.
0536 688 88 09 bu benim ikinci hat burdanda arayabilirsiniz.
cumartesinden anlaşalım pazar günüde buluşuruz.
hem volkanın doğum gününü kutlamış oluruz tüm motorsiklet camiası olarak.
istediğiniz zaman arayabilirsiniz arkadaşlar
ok o zaman pazar günü sarılar yolundayız namıdeğer pistte
okey bekleriz arkadaşlar,ama o kadar büyütmeyin bu pisti yaa sonra demeyesiniz abi burası ufakmış falan filan.
Beni ve arkdaşlarımı eğlendirdiğini kesin,sizler için şuan için bişey demiyorum ama eğleneceğinizi düşünüyorum.
Bekleriz.............!
benim dersanem olmasa kesin gelirdim 13:00 da dersten çıkıyorum zor yetişirim ama yaza inşallah gelcem .
inşallah hava iyi olur ya
dostum biz dört motor gelcez yıkılcak galiba orası artık orda kimse kurs falan alamaz...
akşam chetleşemedik kusura bakma
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)