Bütün kızlar toplantık toplandık toplandık ) moduna girmişken bırakın sırt köyü aşağı sevindikliyi dinleyinn orhanı uzayın boğaza rakı balık fasıl deymeyin keyiflere)
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
oturup gezi yazılarına 2 gün ne yazayım diye düşünceğimize,açıp teknoleji sayfamızı 2 ürün alsak,motora binmeden -2 derece olan havanın,seyehat esnasında +12 derece olacağını,uzun bir yolculuğun ardından eve döndüğümüzde bile popomuzun ve diğer organlarımızın hala sıcacık olduğunu hissetmenin vermiş olduğu keyifle,titreyerek yorganın altına girdiğimiz o soğuk ayaz gecelerinin,mazide kaldığını görmenin bu kadar mutluluk verici olduğunu daha önceleride keşfedebilseydik,motorun yerinin kışın garaj olmadığını anlar,yazın olduğu gibi,şimdide toplu sürüşlerimizle kışın hiç gelmediğini,motosiklet sevmeyen o kılıbıklara göstermenin tam zamanının olduğunu düşündüğünüzü hissediyorum....motorcu kışın motorunu eve değil,uzak diyarlarda eğlence mekanlarına park edendir....
her ne kadar, kırmızı pabuçlu kızlarla dans etmeyi bilmesekte,kartal ın uçamadığı,şahin in yuva yapamadığı yerlerdede,MAJESTY le dans etmesini iyi biliriz..............:bounce:
Kanka sana helal olsun valla ara verdiğim motor sempatim sayende depreşti )) hadi bakalım yaz gelsin de cık ortama
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:15 ----------
kankam ilhan yazıcı ))
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:18 ----------
Bu sitede ilk günüm motor tutkunu site üyeleri hepinize kucak dolusu selamlar )
Özer, akşam için plan nedir? Savaş Abi ile görüşebildin mi? O Ankara da olacaktı bugün!
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Bana uyar Savaş Abi...
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
kankama selam veren yokmu yahu ayp etmişsiniz yani
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:19 ----------
selam mt bu akşam bi üzücü haber aldım dilerim son olur
bazılarınızın tanıdığı ufuk arkadaşım pazar günü tekirdağ yolunda bi arabaya çarpıp kaza yapmıştır duyunca gerceken şok oldum bayağı da tecrübeliydi fakat hızı fazlaymış şu anda hızını söylemek istemiyorum bazılarını oha diyebilir. kendisi şu anda evinde yatıyo sol kolu kırık, sol ayağında bayağı bi ezilme var ve sağ kolunda cizikler var , allahtan ful korumaydı yoksa hali fenaydı anlatığına göre montu pantolonu falan paramparça olmuştu, koruma olmasaydı hali fenaydı. yani verilmiş sadakası varmış o kazaya göre yinede ucuz yırtmış diyebiliriz dilerim bu son olur. lütfen arkadaşlar hız yaparken kendinizi düşünmüyorsanız arkanızdaki insanları düşünün, onlarıda düşünmüyorsanız yoldaki diğer sürücüleri düşünün, hayatın bedeli bu kadar ucuz olmamalı . kalın sağlıcakla
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Ufuk kardeşimize geçmiş olsun, umarım kendi adına çıkartması gereken dersleri çıkartmıştır.
Cuma akşamı yemeğe kimler katılıyor?
1-Canan(fikir sahibi)
2-Özer(organizasyon sahibi)
3-Savaş(yemeğin oburu)
4-Barış(yardımcı obur)
5-
Cuma akşamı yemeğe kimler katılıyor?
1-Canan(fikir sahibi)
2-Özer(organizasyon sahibi)
3-Savaş(yemeğin oburu)
4-Barış(yardımcı obur)
5-
savaş abi 5. olmaya adayım saat kaçta orda olacaksınız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)