Malkara'da sabahtan beri kar yağıyor.Heryer bembeyaz,çok güzel.Oralarda da kar var mı?
Malkara'da sabahtan beri kar yağıyor.Heryer bembeyaz,çok güzel.Oralarda da kar var mı?
'ExTReMa'
Çorlu da henüz yok!!! Ama olsa çok güzel olur!!!!
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
inşallah yarında yağarda bi malkara yapayım bende bakalım karda motorla gezmek nasıl olucak.
seT By eXe
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
malkarada yağmış abi öle duydum
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
dünden beri kimse yazmamış. Eskiden Herkes Çıkardı gezerdi. Bişeyler yapardı. gidip Gelmeler olurdu mesela.Ama şimdi bunlardan hiç Hayır yok.4 duvar arasında bir dükkanda öylesine zaman geçiriyorum resmen..
Gelecekten Beklentilerim neydi? Şimdi NEyim ? Uçurumlar Uçurum üstüne..
Keyifler yerinde de zaman problemi var...
Bir ara toplanıp bir akşam sohbeti yapsak... Yaz bitti diye toplanmamak olmaz değil mi?
İlla motorla gidices diye bir şart da yok!
Ne dersiniz arkadaşlar?
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
yav bu toplanmak ve sohpet etmek ii fikir bende yanınızda olmak isterim üye olalı baya bi zaman oldu ama hiçkimseyle görüşemedim birtek özer i tanıyorum tanışmak isterim
yaw siz iyiyiden iyiye bayılmışsınız ne oldu size.bari çarşıya çıkında yüzlerinizi görelim herkes evden işe işten eve ne oluyor yaw.canan senin görüşme fikri güzelde hiç cevap yok gelin çayları ben alıcam tamam.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:14 ----------
bende vakit yok hep çalışıyoruz arkadaşlar bilir.ama trakya mt çok duruldunuz.ööözzeeeer nerdesin kardeşim..sesin çıkmıyor.
abi buradayım ben burada olmasına ama; Biz Gezi Yapıyoruz dediğimiz Her Seferde Herkesin bir İşi çıkıyor. Ondan dolayı Bende Pek bişey Yapamadım yani en Basitini Düşünürsek Sezon açılış yemeği dendi trakya mt dedik ama 38 motor toplanmamıza karşın hiç kimse yoktu bizden neredeyse..
Bu sene bölük Pörçük bir Topluluk gibiydik, bir türlü olmadı toplanamadık. Ama seneye ARtık güzel bişeyler yapalım yahu. ..
herkese hayırlı işler arkadaşlar gününüz benimkinden güzel olsun inşallah
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Edirne ve Tekirdağ Çevresi ER-5 arıyorum ilgilenenler özel mesaj atabilirler
tüm arkadaşlara merhaba bende sultanköy ereğlideyim.ereğli paşa büfede akşamları buluşup muhabbet etiğimiz bir grubumuz var.aynı zamanda sualtı avcısıyız (zıpkınla balık avı yapıyoruz).bende sualtı avcıları derneği as başkanıyım.buralara yolu düşen arkadaşlar sezon gerçi kış olsada beklerim.sevgiler
abi hoşgeldin aramıza bizde toplanıyoruz dönem dönem ve ereğliyede sıksık geliyoruz.. Ayrıca Su altı İLe İlgilenen bir abimizde MEvcut aramızda )
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:23 ----------
bu arada ARkadaşlar biliyosunuz benim 2 senelik kimya bitti . Bugün askerlik kagıtları gelmiş dükkana. Sizce Gitsem mi ? AÇıköğretim Okuyorum zaten son 2 snem kaldı ama. Hoş Açıköğretimide pek traşlamıyorum Bu yaz Dikey GEçiş Sınavına bir kez daha gireceğim ve uzak yakın yazmayı düşünüyorum. GEçen sene biliyosunuz yakın istemiştim ama olmamıştı. biraz pişmanlık var o bakımdan.
Sizce Yaza Kadar Bekleyip Öyle mi Gitmeliyim yoksa Hemen Şubatta yollansam mı ya ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)