pınarhisara gittik istanbula döndük baska zaman kısmetse
deer_152 sen tekirdağ'lımısın..tekirdağ'lıysan neresindensin...
tekirdağ saraylıyım ama su an istanbuldayım işlerim dolayısıyla bu sabah motoru almaya tekirdaga geldim ama nete girme sansım olmadı birkaç resim çektikten sonra döndüm...
mail yada telefonunu yazarsan ve forumu takip edersen bir gün tekirdag turu yaparsak seni arar haber ederiz...
SELAM ARKADAŞLAR SİTEYE UZUN ZAMANDIR ÜYEYİM AMA TEKİRDAĞLILARIN BÖYLE AYRI BİR BÖLÜMÜ OLDUĞUNU BİLMİYODUM NEYSE HERKESE MERHABALAR.
KIŞ AYLARINDA GEZECEK PEK BİYER YOKTUR AMA BİZ BULDUK.BİLEN ARKADAŞLAR VARDIR MUTLAKA BİZ NERDEYSE HER HAFTA SONU SARILAR YOLUNDA AT ÇİFTLİĞİNİ GEÇER GEÇMEZ SOLDA ERTAN SÜRÜCÜ KURSUNUN EĞİTİM YERİ VAR ORDA TABİRİ CAHİSE 125 CUP YAPIYORUZ VE MÜKEMMEL BİR YARIŞ OLUYOR HERKESTEN ÇOK EĞLENİYORUZ.
HER HAFTADA KATILIMCI SAYISI ARTIYO MESELA BU HAFTA ORTALAMA 40 KİŞİ FİLAN VARDI.YARIŞMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BENİMLE İLTİBATA GEÇİP İSTERLERSE GELEBİLİRLER VE ÇOKTA KEYİFLİ BİR YARIŞ ÇIKARTABİLİRLER.
motosiklet.egitim.merkezi@hotmail.com
KEYİFLİ GÜNLER ARKADAŞLAR.
MOTOSİKLETİN ER MEYDANI PİSTTİR.........!
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
oo serkan abi nerelerdesin sen ya kayıplara karıştın iyicene bu arada bu hafta bu yarışlar varmı
gezi yada toplantı olayları güzel oluyo ya kısın ortasındayız ama hava okadar soguk değil..mesela "yarışçı" arkadasın soylesiği güzel bişey."yarışçı"nın tam olarak bahsettiği yeri ben anlayamadım ama tekirdağ merkezde boyle faliyetlere katılmak isteyen arkadaslarım var..onları toplarım..hem tanısırız..
belki konularımızla bi alakası yok ama tekirdağ'ı bu şekilde hatırlıyomusunuz...felaket ya hele sonu...................http://www.youtube.com/watch?v=lycfqWxhszs
ARKADAŞLAR TEK DİYECEĞİM GELİN GÖRÜN.NASIL ZEVK ALINIYO MOTORDAN HARBİDEN SÜPER OLUYOO YAA.AMA FAZLA BÜYÜK MAKİNA İLE GELMEYİN ZEVKİ TADAMASSINIZ AMA OLSUN MERAKLI ARKADAŞLARA BEN BENİM MOTORU VERİRİM.
GELEN HERKES BİR DAHA NE ZAMAN OLACAK DİYE SORUYOR VE ÇOK SAMİMİYİM HİÇ ABARTMIYORUM.
GELİRKEN SADECE BANA BİR MAİL ATIN,ATIN Kİ BENDE ORGANİZASYONU ONA GÖRE YAPAYIM YAA ACAYİP OLUYO YARIŞ İŞTE TAHMİN EDERSİNİZ.
ARTIK BU İŞ ÇORLUDA İLERLEMEYE BAŞLADI BEN ÖDÜL KOYMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA BAKALIM ARKADAŞLAR NE DİYECEK.DAHADA İDDALI OLSUN DİYE.
HERKES RAHATLA GELEBİRLİR BEN PİSTİN İZNİNİ ALDIM SAHİBİNDEN.ÖZELLİKLE TEKİRDAĞLILARA SESLENİYORUM SİZ TAM ENDUROCU MOTOKROSÇUSUNUZ BENİM GÖRDÜĞÜM EEEEEE HADİ BAKALIM NERDESİNİZ???
BU ARADA VOLKAN SEN BENİ TANIYOSUN NİCK'TEN TANIYAMADIN HERHALDE YAMAHACI HASAN ABİNİN YANINDA,ONUR HONDA'DA GÖRÜŞMÜŞTÜK HATTA BENİM MOTORLA Bİ TURLA DEMİŞTİN 1000 RR YENİ ALDIĞINDA HONDA'NIN ÖNÜNDE NEYSE HER ZAMAN BEKLERİM.
GÜNER HATİPOĞLU :-) 0535 434 88 11
GELİNDE REKABETİ,KAPIŞMAYI GÖRÜN ÇOCUKLARDA HIRSI GÖRÜN HERKES ORAYI ARTIK ÇORLU'NUN PİSTİ OLARAK BENİMSEDİ ADAMLAR,EVDEN ÇIKIYOMUŞ NASIL OLSA GÜNER ABİ YADA ARKADAŞLARI ORDADIR DİYE EVDEN ÇIKIYOMUŞ BİR KAÇ KİŞİDEN ÖYLE DUYDUM BU HAFTA.
serkan kiyak'tanda dinleyebirizsiniz yarışla ilgili fikirlerini bu hafta oda geldi ve katıldı neyse,by by
ARKADAŞLAR SİZE BİRDE BAŞKA SÜRPRİZİM VAR AMA DAHA HAYATA GEÇİREMEDİĞİMİZ İÇİN SÖZ VEREMİYORUM.ÇORLUYA DÜNYA ÇAPINDA BİR PİST YAPILACAK İST PARK'TAN SONRA EN BÜYÜK OLACAK ŞUAN GÖRÜŞMELERİM DEVAM EDİYOR.TMF BAŞKANI,ÇORLU T.O. BAŞKANI NEYSE BEN SİZE İŞE BAŞLADIĞIMIZ ZAMAN HABERDAR EDECEĞİM ŞUAN SÜRPRİZ OLARAK KALSIN
güner hangi volkan ama benim adımda volkan hatta cbr 125cup 2. ayagına bende gelmiştim hasan abinin ordada gene görüşmüştük seninle paçin murat felan ordaydı hatta bahri usta var bilirsin onun yanındaydım ben
serkan abiyede (kıyak) sorabilirsin beni o tanırbeni çok ii
"yarışcı" eger benden bahsediyosan ben volkan değilim
volkan benimm canavar bu arada senin isim neydi
BAK GÜZEL KARDEŞİM SEN BİRAZ RAHAT BİRİSİN GALİBA CANAVAR FALAN ÖYLE ŞEYLERİ SEVMEM BEN. SKYKAPTAN
ÇIK BİRAZ YUKARI TELEFONUMDA ADIMDA YAZIYO.BANADA AYAK YAPMA AZ YUKARDA ADIMI KENDİN YAZMIŞSIN ZATEN ADIMI BİLMİYONDA ONU NERDEN YAZDIN.
NEYSE GELELİM VOLKAN'A SEN TEKİRDAĞ'DAKİ KOKOREÇÇİ DEĞİLMİSİN TOPRAĞIM KARIŞTI HERHALDE KUSURA BAKMA.TEKİRDAĞDAKİ MOTOR CAMİASINA SELAMLAR.GELİRSENİZ TANIŞIRIZ PİSTTE By By
güner ya o ikinciyi canavar hk için yazdım
yoksa ben seni tanıorum yani
slm arkadaşlar beni yeni gelenler tanımaz ama yinede hoşgeldiniz güner abi sen burdamıydın ya yarışları falan biliyorum neyse .volkan sen ne yapıyon kanki bayadır görüşmüyoz fabrikaya girdin görüşemiyoz iç neyse artık her gün yazarım eve net geldi .son görüşürz her kese slm
arkadaşlar bu arada eklemeyi unuttum tekirdağ da ve çorluda bululan mototek asya bayi hüsnü abi suzukı nın bayilini aldı eğer düşülen ner varsa gidip bi sorabilirler a dan z ye hepsi duyurmak istedim trakyada tek onun için yanlış anlaşılmasın
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
VOLKAN PARDON KARDEŞİM BEN YANLIŞ ANLAMIŞIM.
EEEEE BU HAFTA SONU GELEN VARMI ŞİMDİ PİSTE YARIŞMAYA VEYA İZLEMEYE KİMSEDEN SES ÇIKMADI.
BİZİM TRAKYADA YARIŞA MERAKLI ADAM YOKMU YANİ ŞİMDİ neyse
herkese slm. yarış tekirdağ da mı yoksa çorlu da mı yapılacak. en azından izlemeye gelebilirim. ve hangi gün yapılacak. h.sonu sadece pazar günüm boş çünkü
ben gelcem Güner abi kısmetse arka freni yaptırdım .Takılı kalıyodu virajlarda bu hafta sonu ordayım...Herkesi bekleriz
@mox2cn
yarış çorludan sarılara giderken bir at çiftliği var onun az ilerisinde ertan sürücü kursu var yolun sol tarfında orda oluyor bekleriz...
[B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)