http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43477.0
hadi bakalım tatlı su motorcuları varmı gelen, recep kesin gelir , ben iş durumunu ayarlayabilirsem gitmeye niyetliyim 12-13 aralık ormanda kamp
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
ah ehliyetim olsada bende gelseydim hayata kaçırmazdım
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
Serhan senin arkadaş dün ablasına motor kullanmayı ögretiyordu Çorlupark civarında
evet evet söyledide adınızı unutmuş bende çıkarmadım tabi
evet bende o civarda oturuyorum bonbon marketi bilirsiniz hemen karşısındayım
[QUOTE=savaskayan;1882046]bu havada kamp yapmak icin ayva kadar popo lazım,donunca taşıması kolay olsn[COLOR="Silver"]
doğrudur.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
s.a adım geçti sanki =)) evet bndim o ablama motor srmeyi öretn :D nAsLsn abi =)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:32 ----------
bu arada ben Can çorludan herkese selamlar yaşım 18 savaş abi sayesinde geldim bu foruma =)
Merhaba t.dağ
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
selam arkadaşlar nihayet bugün girebildim. Motorun işleri İle uğraşıyordum.Sonuçlandırdım.Artık Rahat rahat binebilirim hehe
Bu arada şu Kaza ile ilgili bilgisi olan var mı ? Bir sürü Spekülasyonlar dönüyor. Faruk Sanırım senin bir Tanıdıgınmış. Başın Sağolsun canım ARkadaşım. Nasıl olmuş Nerede Olmuş Ya ? Yazılan birçok şeyden tek bişey anladım, hiç birinin aslı yok yani doğru olarak anlatmamışlar.
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
hayırdır abi ne kazası?
tmm şimdi hatırladım bişiyler gelmişti kulağıma allah rahmet eylesin mekanı cenet olur inş allah geride kalanlara sabır versin
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)