Ömer abi direkten dönüp geldimi bari
Tekirdağ-Çorlu
"direkten dönüp gelmeye kalkmasın" diye ben de tur alacağımı bir dahaki sefere sakladım
Muratlı'nın bozuk yollarından Ömer kazımak zor olurdu.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:23 ----------
Kurban bayramınız kutlar,bayramınızı sevdiklerinizle ve keyif dolu geçirmenizi dilerim.
TEKİRDAĞ MT biraz erken ama olsun tüm motosikletçi arkadaşlarıın bayramını kutlarım, aileleri ve sevdikleriyle daha nice bayramlar görmeniz dileğiyle hepinizin bayramını kutlu olsun.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Şimdiden herkesin bayramını kutlarım arkadaşlar...
Bu sene ve her sene, sağlıklı ve tüm aileyle karşılanacak nice bayramlara inşallah...
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
herkesin bayramı mübarek olsun....
.....
kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum arkadaşlar
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Hissettiğiniz her güzellik yaşadığınız anı bayrama çevirsin,avuçlarınızdan sevdiklerinizin sıcaklığı hiç eksilmesin..Kalbinizin çarptıklarıyla nice bayramlara...
'ExTReMa'
Tüm arkadaşlarımın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum..
Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar...
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
DEMİR AİLESİ OLARAK
tüm mt ailemizin kurban bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.sevgi saygı ve huzur içinde nice bayramlara ulaşmanız dileğimizle
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Tüm tekirdağ mt'nin mubarek kurban bayramını kutlar hayırlara vesile olamasını dilerim.......
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
Tekirdağ MT : kurban bayramınız mubarek olsun arkadaşlar nice bayramlara kazasız belasız hep beraber
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Herkese hayırlı bayramlar arkadaşlar.büyüklerimin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim...
Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Bu arada Özer dostum hayırlı olsun, güzel makina, zeni hiç üzmemesi dileğiyle tekerin düz bassın virajlar hariç
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:20 ----------
Elli tane msj oldu arka arkaya ama bi buluşma olacak mı arkadaşlar 3. 4. falan, bu aralar müsaitim gelmek isterim.Erdinç gideceksen haber verirsin bana bi çağrı msj atarsan ii olur.
Tüm Arkadaşlarımın Kurban Bayramını Kutluyorum.. Bayramın 3. günü PAzar günü buluşalım arkadaşlar. Detayları Akşama girerim .
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Bugün TEkirdağa Gidicez Gelen varsa buyursun
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
ii bayramlar herkese.....
özer buluşma varmı bugün veya yarın ?
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)