abi çizileni yaşıyoruz.. ben bunu öğrendim. bunları mutlaka bir şekilde yaşayacagız.Boşver bunun birde diğer dünyası var,ahireti var. Bakalım bu Üçkağıtçılıkları, Kul hakkı Yemelerini, Haksız kazançları Elde Edenler O zaman ne yapacaklar ? Hangi MEzar Kabul Edecek Ölülerini Çok merak ediyorum.
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
savaş abiye katılıyorum kimse dünyaya eşit gelmedi bu hayatta
bu hayatta hesap verilmeli bencede
aksi taktirde dünyaya eşit gelmiyen diğer taraftada eşit olmayacaktır bence
üzgünüm benim fikrim bu
ya bu konu nerden acıldı anlamış değilim
neyse
bu arada günaydın tekirdağ mt hayırlı cuma'lar dilerim herkese...
hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ
bi gezimi yapsak hafta sonu cub ile uzun yola< gitmeyi özledim yahu
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
sabah havad tek bir bulut bile yoktu şimdi ise güneş kaybolacak neredeyse :(
hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ
pazar günü çorluda enduro şampiyonası var gidersem izleyebilirmiyim siz hiç gördünüzmü genelde ormanda olacakmış
seT By eXe
Ana sayfadaki linkten gördüm bende. Düzeltiyorum çerkezköy diyor ama yakın yinede
http://www.motosiklet.net/forum/son-...-tekirdag.html
seT By eXe
federasyon sitesinde yazan şudur:
2009 yılı Mayıs ayının başında Doğu Avrupa Enduro Şampiyonası’ nın da düzenlendiği yepyeni ve keyifli bir parkur ile Türkiye Enduro Şampiyonası 2009’ un sonuna ulaşıyor. Çerkezköy’ ün Hallaçlı Köyü etrafında oluşturulan 2 parkur içinde 6 etaptan oluşan yarışta, Hallaçlı-Çerkezköy Karayolunun hemen yanında yer alan Orman Parkuru’ nda seyirciler tüm yarışçıların kıyasıya rekabetini aynı anda ve parkurun heryerine hakim seyir noktalarından seyretme imkanı bulabilecekler.
Doğu Avrupa Enduro Yarışçılarının övgüyle bahsettiği Göl parkuru ise yarışçıların limitlerini zorlayan dik inişi ile seyircilere doyumsuz bir enduro seyri yaşatacak. Avrupa Motosiklet Birliği tarafından onaylanan Avrupa standartlarında bir Enduro Parkuru’ nda tüm yeteneklerini ortaya koyma fırsatı bulacak olan Türkiye Enduro Yarışçıları aynı zamanda sezonun sonunda 2009 şampiyonluğu için ter dökecekler.
Hallaçlı , Çerkezköy ve çevresinde ilgiyle beklenen yarışta dereceye giren yarışçılara yarış sponsorları Atak Kozmetik ‘den Parfüm, Akıncı Kundura’dan Ayakkabı, Hasır Grup’ dan T-Shirt ve Bony Çorap’ dan Çorap ve birçok sürpriz hediyeler verilecektir.
14 Kasım 15:00 de Orman Parkuru’ nda Sıralama Yarışı ve 15 Kasım Pazar günü Saat 10:00’dan itibaren başlayacak olan büyük yarışı izlemek üzere tüm Enduro severleri Hallaçlı’ ya bekliyoruz.
Savaş abi saol bu daha güzel bir açıklama oldu baya güzel olacağa benziyor inş hava güzel olurda gidip seyredelim.
seT By eXe
Selam memleketimin güzel insanları nasılsınız bakalım
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)