ok tamam
cevap yazmıcam artık gerek yok ne yazsak degısmıcek fıkrın
gorkemın mesajı duruo orda nasolsa
en azından olayın nerden ve neden cıktıgını ınsanlar gorup
kımın haklı olduguna karar verırler
ıyı geceler
ıyı seneler ve ıyı bayramlar
ok tamam
cevap yazmıcam artık gerek yok ne yazsak degısmıcek fıkrın
gorkemın mesajı duruo orda nasolsa
en azından olayın nerden ve neden cıktıgını ınsanlar gorup
kımın haklı olduguna karar verırler
ıyı geceler
ıyı seneler ve ıyı bayramlar
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
saol sizede...
volkan1111
Çevrimdışı (offline)
25-12-2006, 08:06 AM
--------------------------------------------------------------------------------
deer_152 : Biliyorum deer_152 , telefonunu caghlar mesajla iletti yalnız 2 saate yakın bekledikten sonra takdir edersinki insanda heves kalmıyor. Dolayısıyla bende oradan tekrar evin yolunu tuttum çünkü sen de daha yeni çıkmıştın yola. Bana caghlar iletti.
tekrar ıyı seneler ıyı bayramlar..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
meraba ben de tekirdağlıyım herkese selam. şu an ağrı patnosta da olsam 1,5 ay sonra tekırdağdayım ve motorumla yıne yollardayım insallah. (Askerim de!)
selamın aleykum mıllet ben erman mavı tıger ım var genelde carsıda gezerım ustumdemavı mont ve sıyah kask olur(hıc cıkarmam ) 59 dn 238 plakalı motor nısana dogru degıstırıcem ınsallah motoru mart sonunda da ehlıyet elımde herseyı yaptık bıtek sınava gırmek kaldıneyse sonra gorusuruz gezılerde ınsallah ( BU ARADA UNUTMADAN TEKIRDAGLIYIM)
aleyküm selam gezilerede görüşmek üzere bu hafta sonu ümmet perkitan tekirdağda olacak haberiniz olsun ordanda pınarhisara gecicez...
PINARHİSAR VİDEOSU
aramıza yeni katılan arkadaslara hoşgeldiniz dileklerimi sunar ve herkesin geçmiş bayramını kutlarım
pazar günü tekirdagda ümmet abiyi karsılayalım bi köfte sözümüz var söle güzel bi mangal keyfi yapalım...
valla deer özgür ben pazar günü çalısıyorum ama forumu takip edicem
selam arkdaşlar bende çerkezköyden gökhan.az önce üye oldum bundan sonra burdayım.organizasyonlarada katılmaya çalışırım.tabi kabul ederseniz.
Arkadaşlar gezinizi seyrettim bende yaza dogru katılaırım belki size aslında bizimde grubumuz war yazın 4 5 motor çıkarız genelde pazar günü.......
ama sonbaharda kaza yaptım motorumun parçaları henüz gelmedi gerçi yine takılıyozda uzun yola çıkamam..
bide racer kullanan arkadaşlar ben çerkez çorlu serwislerinden hayır göremedim
yakınlarda bildiğiniz iyi kanuni serwisi war mı?***:pr:
coninja aramıza hoşgeldinn
coninja hoşgeldin...
owldans çerkezköy de arslan motor var oraya gittinmi bilmiyorum ama
numarası 0536 662 5443 muratla görüş...
onu serwis ypanda hata war bana fren ayarı yaptı balatalar ısınıp cantı ısıttı we nihayatinde yamuk bi cantım war we düzelmiyo yeniside 200 küsür para
tekirdağ'a misafir gelen arkadas tekirdağ'ın neresine saat kacta gelcek.toplantıları severim saat kacta nerde olmam gerekiyo
arkadaslar yarın toplanılcak mı nerde saat kacta..kac kişi gelcek..bi fikri olan varmıı
sağol be arkadasım hala ordamısın geliym istersen saat kac oldu ???
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)