slm kankalar ben L burgaz yok cbr cileler olmuyor boyle kuru muhabbet kopalım motorlarla özgurluğe
slm kankalar ben L burgaz yok cbr cileler olmuyor boyle kuru muhabbet kopalım motorlarla özgurluğe
www.motosiklet.net üyesi arkadaşlara müthiş bir kampanya pazartesiden itibaren başlıyor. Peşin alımlarda % 4-10 arası nakit indirimler. Motosiklet almayı düşünen arkadaşları HYOSUNG ve TRUVA modellerini görmeye bekliyoruz. Çaylar şirketten...
Adres yazmayı unuttum.
Kumyol Caddesi 35/A ÇORLU
282-652 79 39
(Otogardan heykele çıkarken 200 m. yukarıda solda)
arkadaşlar ben kırklareliliyim ama çorlu da 15 yıl yaşadım.. şimdi biraz uzak olduğu için edirne(daha yakın) kısmına yazdım ama diğer tarafım çorlulu
herkese selamlar...
..Ben Öyle Her Yere İmza Atmam...
Arkadaşlar biz her hafta sonu (hemen Hemen ) gezi düzenliyorum 04.06.2006 tarihinde şarköye gidiyoruz gelmek isteyen arkadaşları bekliyoruz Tekirdağ'a motorcuların ne kadar efendi olduğunu gösterelim. Tam Bir aile ortamı içerisindeyiz. İnternet adresimiz www.moto59.net buradan bizi takip edebilirler
Slm Arkadaslar Ben Corludan şakir Muhakkak Bir Pazar Gezisi (en Azindan )yapalim Yada Aksamnlari Bulusalim Motorsiklet Sewerler Olarak Bize Bizden Baska Dost Yok (iki Tekerlek Seytan Arabasi Ya) Muhahahahayat
truva kardes bak ben şarköylüyüm daha once haberım olsaydı kacırmazdım ama olsun tekrarlarız cok uzuldum bu msj ı gorunce
haydı tekırdaggggggggggggggg kop
Selamlar. Babaeskideyim ama geziler olursa gidebiliriz. Görüşmek üzere...
Biraderler, son bir kaç gündür nedir Çorluda olay. Hergün 20-30 motor topluyorlarmış, ehlieymi ?mevzuu, kaskmı?, plakamı? üçüdemi?
bide yakalanan varsa onlardan dinlesek olayı..
Sabah olsa da motora binsek.
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi :http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
mkmemory valla yakalanmadım ama bayabi motor toplamıslar gecen gün garajın orda ceviriyodular yani arka yollar arka sokaklar kalabalıklasmaya basladı bu aralar herkes arkalarda orionun orda ceviriyodular nolacak bizim bu halimiz ama ehliyeti alıyorum bu yaz temmuzun 8inde sınav var kısmetse alıcaz insallah ya bu arada sen nerelerdensin ev felan nerelerde nerelerde takılırsın yani ne işle ugrasıyosun
arkadaşlar;
bizlerde toplanalım bir hafta sonu,, ve bir gezi planlayıp hepbirlikte gidelim, bence harika olur,, Istranca Dağları olabilir, Demirköy Olur, e yaz mevsimindeyiz İğneada tarafı olabilir,, yada başka bi yer, benim için hiç farketmez (nasılsa benim ehliyetim var he he )
hadi arkadaşlar,, bişeyler düşünelim artık....
ıstrancaya doğru gelebilirim ama demirköy taraflarında polis çıkar anca seneye gelebilirim.
he hehe bende alıcam ehliyetimi ama şuan yok
ama genede gidebiliriz ehliyeti alınca kararlastıralım ok
bu kadar korkmayın arkadaşlar,, eğer kalabalık olursak polis tek tek bizi durduracak değil yaa,, yada ehliyeti olanlar önden gider,, bir tehlike karşısında irtibata geçilerek, arkadaki arkadaşların uyarılması sağlanır
ama ben buna gerek olacağını sanmıyorum,, hadi beyler (bayanlar demeyide çok isterdim ama yok sanırım ) cesaret biraz....
valla bana uyar işimiz olmadıgı bi zamanda gideriz kararlastıralım mesela nezaman
bende gelmek istiyorummmmm
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
buyur ayıp ettin herzaman kapımız acık
(hey bre koca üj bej ler) slm arkadaslar ben corludan şakir sizi boyle birlik olmaya calısırken gormek cok keyıflı we guzel TEBRIX yanı supersiniz
ewet arkadaşlar muhakkak bır gezi şart fakat bu olaylar sorumluluk isteyen seyler ıyı plan we teskılatla olur guzel bır planla keyıflı bır gezı cıkarta bılırız soyle ıcımızden yasca buyuk olan bırılerı bir adım one cıksada olayı bı organize etse dimi yani
hani organizasyonu üstlenen kimse yokmu??
SKYKAPTAN adlı üyeden alıntı
Öncelikle, yakalanan arkadaşla konuştum, 700 YTL ceza yemiş.
Sky kaptan çorlu içindenim. Bi fabrikada çalışıyorum.Santralin oralarda oturuyorum. Özelden yazarsan daha detaylı konuşuruz.
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi :http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
MKMEMORY bende santralde oturuyorum şinasi kursun cad 2,sok buluşalım arada tur düzenleyelim bak arkadaşlarda cok hewesliler skylada bulusup bi tur yaparız mesela bi şarköy yapabiliriz gitmeyen warsa orayıda görebilir arkadaşlar ewet cvb bekliyecem
arkadaslar msn si olanların adreslerini aldım hepinizle konusucam yakaladıkca sizingezi duzenliyeceginiz yok ben bari üstünüze geleyim belki biseyer yaparızdimi neyse sitemizi boş bırakmayalım fırsat buldukca yazalım (mambo59)
YAWSSSSSSSSS arkadaslar ben msn si olanların msn lerini aldım şöyle biraz konusup toplanıp biseyler yapalım artık bos konusmayla bisey olmuyo
Mambo59, eyliyeti alalım boş konuşmayı bırakırız, eyliyet yok kardeşim, usun yola gidemiyom(çevirme olabilecek güzergaha sahip kısa yolda gidemiyom ya, netse), gezi filan demeyin bana, zaten zor tutuyom kendimi :(
Önce bi buluşma yapalım,
tanışalım filan, sonrasında yapalım plan.
he he şiir gibi oldu valla.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)