benim yamaham zaten hem büyük hemide küçük başka motora gerek yok
benim yamaham zaten hem büyük hemide küçük başka motora gerek yok
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
bizim cc ler büyük olsada gönlümüz cc lerimizden daha büyük
okkadaaarrr.
hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ
malkara
Hayret Malkara'dan biri çıktı
Özer yeni motorun hayırlı olsun..O kadar anlamam motordan ama görünüş olarak güzelmiş
'ExTReMa'
http://www.motosiklet.net/forum/konu...yalan-yok.html
canı sıkılan bi baksın
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Aykut hoşgeldin.
aykut kardeşim hoşgeldin aramıza ben çorludan yamahasülo yani süleyman evliyim 2 tane bir kız bir oğlan çocuklarım var otobüsçüyüm müzik dinlemekten motorla gezmekten hoşlanırım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
herkeze merhaba hosbulduk
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:37 ----------
süleyman abı tekırdağ rıhtımda kım oturdu senın yanına
şu elinde fotoğraf makinası olan dimi gülüm
abi cansuyla karıstırmıyorsun dimi (şakaydı)
turuncu kazak vardı üstümde.
Motorum çalındı plaka 34 uf 667 ybr 250 kırmızı arka çanta shad marka 50 lt ön çamurlukta çatlak var
bulanın görenin 0535 748 99 32 nolu telefona bildirmesini rica ederim.saygılar bir gün inşallah sizin başınıza gelmez..
Hoşgeldin Aykut, kalıcı olman dileği ile umarım kısa sürede tanışırız.
Roket geçmiş olsun, görürsenk bu civarlarda haber ederiz...
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Aykut Tanıt Bakalım Kendini : Aramızda Seni Tanımayan ARkadaşlar Var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 ----------
Dostum eğer buraya Düşerse Mutlaka Takip Ederim .. Geçmiş Olsun umarım en kısa zamanda bulunur
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
günaydın tekirdağ ahalisi
nasıl gidiyor bakalım hayat edirne yağurlu bi kaç gündür .
gerçi hoş benim şimşeğe bu hafta sonu kavuşuyorum ama işallah bi kaç gün havalar müsade ederde bir buçuk aylık hasretimi gideririm.
hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)