Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Tekirdağ - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    transalp yavrusu
    özerim motorun hayırlı olsun, güle güle yak lastiklerini
    yalnız abilerim turu ilk önce ben istemiştim sıraya geçin
    özer gezilere zaten az buçuk ucundan katılıyodu artık hiç katılmaz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:19 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post1844199
    yorum yapmayanı varya özerin zx9 r 'ı ile gecenin 2 sinde uyandırırım haberiniz olsun
    İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    By_StaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc700x
    Alıntı ilhan YAZICI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    özerim motorun hayırlı olsun, güle güle yak lastiklerini
    yalnız abilerim turu ilk önce ben istemiştim sıraya geçin
    özer gezilere zaten az buçuk ucundan katılıyodu artık hiç katılmaz.
    kanka benzinin litresi kaç para senin haberin var mı ?

Dükkanın önünde Dursun yeter
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
    "www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR

SUNAYBG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650CS -2005
    özer hayırlısı olsun. allah kazasız belasız kullanmak nasıb etsın.kaç model kaça aldın. onu aldın artık benzın fıyatını dusunmeyecen. bılıyosun ben rahmetlıyle 2500km lık ege gezısınde de 500tl benzın yakmıstım .sımdı benzınde pahalı senın aldın karburatorlu benım rahmetlıden fazla yakar onu soyleyem 100km 8 lıtre garanti yanı 270 bınlıra yakar

Motosikleti
    Suzuki GSF 600 Bandit S
    özer kardeşim motorun hayırlı olsun

bariskayan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    özer abi yeni motorun hayırlı olsun.
    www.savaskayan.com

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı By_StaR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar günaydın herkese dün saat 15 itibari ile Kawasaki Zx-9r Sahibi oldum, Allah olmayanlarada nasip etsin. Çok Mutluyum Herkese Selamlar. Çil Çil Yanan bi Mavi Boncuk ) Herkese SElamlar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:27 ----------

Heh Bi tane Daha )

nörüyoo baooo... kanka nettin... hayırlı olsun...şoklardayım yeminle...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

_SuLeYMaN_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Kardeşim motorun hayırlı olsun. Çok sevindim gerçekten. Allah (c.c.) kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inş.
    Tekirdağ-Çorlu

Motosikleti
    Allah(c.c) kardeşime 900 cc nasip etti...

makina hakkında bilmeyenler olabilir...

Kawasaki ZX-9R

Hacim 899cc
    Silindir Silindir başana 4 sübap
    Sıkıştırma oranı 11.8:1
    Maximum güç 143 bhp (110.3kW) / 11000rpm
    Maximum tork 11 kg/m (101.3Nm) / 9200rpm
    Ateşleme sistemi Elektrikli
    Yağlama Wet Sump
    Vites Sıvı soğutmalı 6 vitesli şanziman,zincir aktarım
    Lastik mesafesi 1415 mm
    Gidon açısı 24 derece
    Ön süspansiyonlar Tele çatal , 120 mm salınım mesafesi
    Arka süspansiyonlar merkezi kollu alüminyum salınım kolu 120 mm
    Ön lastikler 120/70 ZR 17
    Arka lastikler 190/50 ZR 17
    Ön frenler 310 mm çaplı disk fren 4 pistonlu
    Arka frenler 220 mm çaplı disk fren çift pistonlu
    Yakıt deposu hacmi 19 lt.
    Dolu tankı ile ağırlık 216 kg.
    Kuru ağırlık 201 kg
    Azami yükleme 174 kg
    Azami hızı 271 km/s
    Akselerasyon 0,100 km/s 3.4 sn
    Esneklik 50/100 km/s 4.visteste 3.9 sn
    Takametre sapması 100/95 km/s azami hızda (271/291 km/s)
    Yakıt tüketimi 4,6/10/7,0 lt /100 km (min/max/ortalama)
    Menzil 190/413/271 km (min/max/ortalama)

R1 le kıyaslaması...

KAWASAKİ ZX-9R YAMAHA YZF-R1 ATEŞ TOPLARI

Kawasaki ve Yamaha'nın "süper sporcu" temasına farklı yaklaştığı ik bakışta anlaşılıyor. YZF-R1 start almaya bir vahşi hayvan gibi bekliyor, kompakt veçok güçlü.ZX-9R ise daha geniş daha büyük bir giydirmeye ve daha kalın bir yolcu selesine sahip.

Yamaha'nın felsefesi " no compromise - uzlaşmaya hayır ". R1 yarış pistlerinden direkt gelen bir motor olmalı. Tabii ki cadde kullanıcılarının tercih ettiği konfor noktaları da eklenerek. Kawasaki'nin erdemleri ise daha farklı yarış pistinde iyi cadde mükemmel.

Jaopn motosiklet dünyası ikisinde de görülebiliyor. 4 galvanik silindir öne doğru eğimli ve önde 40'lık eşit basınçlı karbüratörler. zincir ise sağ tarafta yer alıyor. Ortak yönlerinin hepsi bu kadar. Yamaha , 5 sübaplı ve esnekliği arttıran EXUP sistemine de sahip. Motor/şanzıman bloğunun kısalması ile daha uzun salınım kolları için yer tasarrufu sağlamış. Sonucu ise sert akselerasyonlarda daha iyi bir traksiyon. Her iki motor da atık gaz arıtımı için ikincil havalandırma sistemine sahip Kavasakide ayrıca katalizatörde bulunuyor. Her iki 4 silindirli de çok güçlü Yamaha 899 cc ye karşı 998 cclik hacim avantajını performans ve hissedilen tork olarak geri veriyor. Gücünün orta devirlerden yukarı doğru arttırarak hissettiriyor. Kawa motoru da kesinlikle zayıf değil ama güçlü Yamaha ile direkt karşılaştırıldığında onun arkasında kalıyor.

Asıl sorulması gereken soru bu gücün yola ne kadar aktarıldığı. 8000 devire ulaşılması ile zaten caddede aşırı hız değerlerine ulaşıp polise yakalanma riski artıyor.Bu yuüzden hangisinin kaç HP güç verdiği kağıt üzerinde kalıyor çünkü yolda güç fazlası ile hissediliyor.

Tork durumu ise daha farklı. Esneklik hiçbir zaman yeterli değildir sürücünün konsantrasyonunun vites kutusundan yola aktarmasını kolaylaştırır. Bu da güvenliğe olumlu etki eder

Ölçülen sürüş değerleride göz alıcı 0-100 km/s akselerasyonu Kawa 3.2 Yamah 3.0 sn de yapıyor. bu performans için debriyaj ile hızlı bir çalışma gerekiyor. İlk viteste tüm motor gücünü arka tekere verme denemesi patinajla son buluyor. azami hızlrda birbirine çok yakın 271 ve 274 km/s ile Yamaha az bir farkla öne fırlıyor. Hayabusa ve ZX-12R in döneminde bile fena değil bu hızları bir kere deneyenler otoyolun ne şekilde göründüğünü öğrenecek.
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    Honda Nc700x
    Alıntı SUNAYBG adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    özer hayırlısı olsun. allah kazasız belasız kullanmak nasıb etsın.kaç model kaça aldın. onu aldın artık benzın fıyatını dusunmeyecen. bılıyosun ben rahmetlıyle 2500km lık ege gezısınde de 500tl benzın yakmıstım .sımdı benzınde pahalı senın aldın karburatorlu benım rahmetlıden fazla yakar onu soyleyem 100km 8 lıtre garanti yanı 270 bınlıra yakar
    Aga Çok Sagol Tesekkür Ederim iyi Dileklerin için Yakıt Konusunda Gelince GÖze alıp aldım zaten.Henüz Denemedim ama,İyi bir Gaz yiyişi Ve Anında Patiye gelesi var PArasıda bana kalsın ya, uygun aldım Vallahi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:37 ----------

Alıntı bariskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    özer abi yeni motorun hayırlı olsun.
    Sagol Barışım Çok Tesekkür ederim. Arayı FAzla Uzatmadan XT'yi Satıp Sanada Alalım Hemen Bitane

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:38 ----------

Alıntı _SuLeYMaN_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim motorun hayırlı olsun. Çok sevindim gerçekten. Allah (c.c.) kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inş.
    Agacım Çok Sağol ya. Yaptık bi Cahillik işte Allah Herkese Kazasız Belasız Kullanmak nasip Etsin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:39 ----------

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah(c.c) kardeşime 900 cc nasip etti...

makina hakkında bilmeyenler olabilir...

Kawasaki ZX-9R

Hacim 899cc
    Silindir Silindir başana 4 sübap
    Sıkıştırma oranı 11.8:1
    Maximum güç 143 bhp (110.3kW) / 11000rpm
    Maximum tork 11 kg/m (101.3Nm) / 9200rpm
    Ateşleme sistemi Elektrikli
    Yağlama Wet Sump
    Vites Sıvı soğutmalı 6 vitesli şanziman,zincir aktarım
    Lastik mesafesi 1415 mm
    Gidon açısı 24 derece
    Ön süspansiyonlar Tele çatal , 120 mm salınım mesafesi
    Arka süspansiyonlar merkezi kollu alüminyum salınım kolu 120 mm
    Ön lastikler 120/70 ZR 17
    Arka lastikler 190/50 ZR 17
    Ön frenler 310 mm çaplı disk fren 4 pistonlu
    Arka frenler 220 mm çaplı disk fren çift pistonlu
    Yakıt deposu hacmi 19 lt.
    Dolu tankı ile ağırlık 216 kg.
    Kuru ağırlık 201 kg
    Azami yükleme 174 kg
    Azami hızı 271 km/s
    Akselerasyon 0,100 km/s 3.4 sn
    Esneklik 50/100 km/s 4.visteste 3.9 sn
    Takametre sapması 100/95 km/s azami hızda (271/291 km/s)
    Yakıt tüketimi 4,6/10/7,0 lt /100 km (min/max/ortalama)
    Menzil 190/413/271 km (min/max/ortalama)

R1 le kıyaslaması...

KAWASAKİ ZX-9R YAMAHA YZF-R1 ATEŞ TOPLARI

Kawasaki ve Yamaha'nın "süper sporcu" temasına farklı yaklaştığı ik bakışta anlaşılıyor. YZF-R1 start almaya bir vahşi hayvan gibi bekliyor, kompakt veçok güçlü.ZX-9R ise daha geniş daha büyük bir giydirmeye ve daha kalın bir yolcu selesine sahip.

Yamaha'nın felsefesi " no compromise - uzlaşmaya hayır ". R1 yarış pistlerinden direkt gelen bir motor olmalı. Tabii ki cadde kullanıcılarının tercih ettiği konfor noktaları da eklenerek. Kawasaki'nin erdemleri ise daha farklı yarış pistinde iyi cadde mükemmel.

Jaopn motosiklet dünyası ikisinde de görülebiliyor. 4 galvanik silindir öne doğru eğimli ve önde 40'lık eşit basınçlı karbüratörler. zincir ise sağ tarafta yer alıyor. Ortak yönlerinin hepsi bu kadar. Yamaha , 5 sübaplı ve esnekliği arttıran EXUP sistemine de sahip. Motor/şanzıman bloğunun kısalması ile daha uzun salınım kolları için yer tasarrufu sağlamış. Sonucu ise sert akselerasyonlarda daha iyi bir traksiyon. Her iki motor da atık gaz arıtımı için ikincil havalandırma sistemine sahip Kavasakide ayrıca katalizatörde bulunuyor. Her iki 4 silindirli de çok güçlü Yamaha 899 cc ye karşı 998 cclik hacim avantajını performans ve hissedilen tork olarak geri veriyor. Gücünün orta devirlerden yukarı doğru arttırarak hissettiriyor. Kawa motoru da kesinlikle zayıf değil ama güçlü Yamaha ile direkt karşılaştırıldığında onun arkasında kalıyor.

Asıl sorulması gereken soru bu gücün yola ne kadar aktarıldığı. 8000 devire ulaşılması ile zaten caddede aşırı hız değerlerine ulaşıp polise yakalanma riski artıyor.Bu yuüzden hangisinin kaç HP güç verdiği kağıt üzerinde kalıyor çünkü yolda güç fazlası ile hissediliyor.

Tork durumu ise daha farklı. Esneklik hiçbir zaman yeterli değildir sürücünün konsantrasyonunun vites kutusundan yola aktarmasını kolaylaştırır. Bu da güvenliğe olumlu etki eder

Ölçülen sürüş değerleride göz alıcı 0-100 km/s akselerasyonu Kawa 3.2 Yamah 3.0 sn de yapıyor. bu performans için debriyaj ile hızlı bir çalışma gerekiyor. İlk viteste tüm motor gücünü arka tekere verme denemesi patinajla son buluyor. azami hızlrda birbirine çok yakın 271 ve 274 km/s ile Yamaha az bir farkla öne fırlıyor. Hayabusa ve ZX-12R in döneminde bile fena değil bu hızları bir kere deneyenler otoyolun ne şekilde göründüğünü öğrenecek.
    Başkan Hem iyi dileklerin için hemde bu bilgi için teşekkürler.Cuk Diye Oturdu valla. Ben bile bu kadar araştıramamıştım motoru almadan önce. Hersey bir anda Şekillendi Gittik GÖrdük , ustam Al dedi Kaçırma Dedi Aldık
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..

slyscorp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki srad 750cc
    kardeşim benim yeni motorun hayırlı uğurlu olsun
    allah kaza bela vermesin iki tekerin her daim yola düz bassın
    artık yazın gazlarız beraber
    desene yazın edirnede okulun önüne 4 tane racing dizicez
    hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
    Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
    Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ

yamahasülo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ford fokus
    tekrar hayırlı olsun özer kardeşim ben tur istemicem tur isteyen kıysın paracıklarına alsın bitane MOTORCU:cc si büyük olan değil gönlü geniş olandır
    mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo

Motosikleti
    transalp yavrusu
    Alıntı yamahasülo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tekrar hayırlı olsun özer kardeşim ben tur istemicem tur isteyen kıysın paracıklarına alsın bitane MOTORCU:cc si büyük olan değil gönlü geniş olandır
    senin tur hakkınıda ben alayım o zaman , özer 2 tur oldu

attraction - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    aprilia rs250
    Alıntı slyscorp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim benim yeni motorun hayırlı uğurlu olsun
    allah kaza bela vermesin iki tekerin her daim yola düz bassın
    artık yazın gazlarız beraber
    desene yazın edirnede okulun önüne 4 tane racing dizicez
    abi biri naked olabilir heran
    .....

DETAYİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250cc Cruiser
    ÖZER KARDEŞİME YAKIŞIR GÜLE GÜLE KAZASIZ BELASIZ KULLANMAN DİLEĞİYLE HAYIRLISI OLSUN.....(HEMN KAN AKIT KANKA UFAKTA OLSA Bİ KURBAN KES)....
    RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
    No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
    AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...

caner22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlısı olsun Özer abim

ALLAH kazaa bela göstermesin

Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn

slyscorp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki srad 750cc
    Alıntı attraction adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi biri naked olabilir heran

fark etmez biri naked olsun
    hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
    Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
    Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ

Motosikleti
    Honda Nc700x
    Çok tesekkürler Abiler/ARkadaşLar. Durun Bakalım daha Kapatmadık MAkineyi, cuma günü HAva Güzel Olacakmış o Zaman Çıkartırız Yollara

Motosikleti
    Özercim ustana helal olsun seni yönlendirmese belkide bu hayatının fırsatını kaçırırdın...motoru tanımıyorum ama en azından senin o motorl auyum içinde olacağını yakışacağını bişliyorum...dikkatli kullanırsa Trakyada barnakla gösterilen bir ssci olursun...yani herkes kafayı bir çevirir bakar en azındna...şu andan itibaren motorun ve senin namın geçtiğin her yerde yürümeye başlayacak...mavi zx9lu çocuk olacan artık seni bilmeyenler bile merak edecek...

İlhanda tırmalasın cbf 150 siyle...

Motosikleti
    transalp yavrusu
    İlhanda tırmalasın cbf 150 siyle...[/QUOTE]

ben motor bulurum metehan bey arkadaşlarım sağolsun - alırım anahtarını özer.
    cbf in tırlatacak bi hali yok ben bununla araziye zaten istediğim gibi giriyom ister gezilerde ister balığa giderken büyütürsemde satmam zaten kulanmaya devam ederim.

Motosikleti
    Alıntı ilhan YAZICI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben motor bulurum metehan bey arkadaşlarım sağolsun - alırım anahtarını özer.
    cbf in tırlatacak bi hali yok ben bununla araziye zaten istediğim gibi giriyom ister gezilerde ister balığa giderken büyütürsemde satmam zaten kulanmaya devam ederim.

ooo bey ne zaman oldum len... Özer banada verir ama ne gerek var perte çıksın makine...zaten akıllı büyük cc motorcusunun mutlak bir düşük cc motörü olur... maddiyat elveriyorsa tabi...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler