ilhan akşam uğrayıp alayım fotoları senden
ilhan akşam uğrayıp alayım fotoları senden
al tabi
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Nick in çok hoşuma gitti Recep, Vecihi Hürkuş!
Nerden geldi aklına?
Istanbul da bir GV250 de Vecihi sticker ları var, o arkadaş da hayranıymış, özel yaptırmış!!!
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
vecihi hürkuş ilk türk pilot un adı
İyi bir yağmur yağdı
hadi yarın çıkalım yoldışı bi rota yapalım.
kardeşim hade varmısınız yarın siz nere giderseniz bende ora gelcem hemide bu yağmurda ama(otobüsümle)
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
arkadaşlar günaydın herkese dün saat 15 itibari ile Kawasaki Zx-9r Sahibi oldum, Allah olmayanlarada nasip etsin. Çok Mutluyum Herkese Selamlar. Çil Çil Yanan bi Mavi Boncuk ) Herkese SElamlar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:27 ----------
Heh Bi tane Daha )
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Hayırlı olsun Özer, güle güle kazasıs belasız düze teker kullanmak nasip olsun!!!
Bu arada Savaş Abi ye katılıyorum, bana da bir tur verirsin di mi? (Direkten dönüp gelirim hemen)
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
hayırlısı olsun,o turdan bende istiyom
::tutkuy::
Özer abey hayırlısı olsun bakalım bor.. bor... sesiyle kavuracan piyasayı baküümm bir şey daha söylüümm bu sana yakışmaış rengini beğenmedim sarı lacivert Erdinç abinin motorun yanına çek onuda boyasınlar
(Acil Mopet alınır)
ilhanla iğneada gezimiz bazı vantandaşlar sıcak evlerinden izlemekle yetinsin(o kendini biliyor yamaha sülman)
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post1843769
Abi Ayıpsın ya Veririm Tabi Sen bana Vermiştin ilk aldıgında MAçasına Güvenen Tur İsteyebilir benden
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:15 ----------
Sagol tesekkür ederim CAnan Abi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:16 ----------
SAgol Kankacım Tesekkür Ederim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:18 ----------
Halilim sagol.. REngi Süper Olm neden Boyayalım ya ) LAcifert Bak NE Güzell
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)