Abi arkadaşın arabasıyla çıkacağım bugün işten saat 18:10 gibi senin büroda olurum kısmetse.
Abi arkadaşın arabasıyla çıkacağım bugün işten saat 18:10 gibi senin büroda olurum kısmetse.
Tekirdağ-Çorlu
Hoşbulduk,foruma pek fazla giremiyorum mesajları geç gördüm o yüzden
www.savaskayan.com
Aynen katılıyorum sadece binmekle motorcu olunmuyor. Bakımlarınıda yapacaksın
Tekirdağ-Çorlu
hahaha bumu yani ben çamur göremiyorum
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Bi daha ki gidişinde motoru kurtaramazsan üzülmem.
Ta bulanıkdere ye gittiniz de iki foto mu getirdiniz?Ben böyle mi yapıyorum?
fotoğraf çok abi geçiş videosu var hatta söylemesi ayıp vatandaşın biri maçası yemeyince önden beni gönderdi.ben zaten yola çıktığımızdan beri bulanıkdereden nasıl geçerim diye hesapladığımdan atladım geçtim.vatandaş baya ecel teri döktü ama.
kardeşim videoyu faceye yükleyin görelim
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
tabi tabi ilk yaza artık
fotoğraf çok abide zaman lazım gezi yazısı yapmak için , Recep senin zamanın varsa fotoları vereyim sana bi gezi yazısı yap artık.
daha cumartesi günü gitiiğim kastro - kıyıköy gezisinin fotoları bile duruyo köprüler yıkılmış yolu bulana kadar girmediğim yol kalmadı oralardada ama ilk fırsatta atarım abi yamaha süloya inat
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Ben oraları gezeli çok oldu.
Oralarda binlerce fotoğraf çektim artık karıştırmıyorum iki fotoyu
Bizimkiler kıyısından köşesinden yeni yeni gidiyorlar
Ama tebrik etmem gerek içlerinde enduro ateşi var.Kendilerinden ümitliyim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:49 ----------
Gündüz gezip gece sıcağı sıcağına yazacaksınız,yoksa heyecanı yansıtamazsınız.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)