Bi aksilik olmassa 2 de ben getircem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:13 PM ----------
10.30 geç değil mi
Bi aksilik olmassa 2 de ben getircem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:13 PM ----------
10.30 geç değil mi
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
tam anlamı ile zamanı denkleyemezsem bile bişekilini uydurup gelicem ) TEkirdağda bulusuruz gene bulusuruz.
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
t.dağ nereleri gezdiniz bu gün
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
Günaydın Tekirdağ,Mutlu bir hafta geçirmenizi dilerim.
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı işler
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
herkese günaydınlar.. muratlıdan selamlar arkadaşlar ;)
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Günaydın Arkadaşlar...
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Günaydın EDirne den sevgiler ,saygılar
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
İşte size haftasonu gezisi
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ti-gezisi.html
Tekirdağ-Çorlu
beyler yarın bizim Tesisat Orhan fıtık ameliyatı olacak...bilgilerinize...şimdiden geçmiş olsun...
Savaş abi hayırlı olsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
tesekkürler.Orhan'a geçmiş olsun.
bende bugün Özeri aradım tesadüfen o söyledi...aradım hastanede yatıyomuş sabaha ameliyata gircekmiş..bildiğiniz üzere kömür işinde zamanında çok torba taşımış...soktoru demişki motor hayatına son ver...bu ameliyat sonrası rüzgardan uzak duracan vücudunu koruyacaksın...motoruda sahibindende satılık...trakyanın rüzgarı soğuğu meşhurdur eser...sizde dikkat edin kasksız gezmeyin...boyun fıtığı olabilirsiniz...özellikle yamasülo abi sanadır bu notum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Savaş abi motor tekrar hayırlı olsun. Bu çekirge tam Barış a göre ama bunda acemiliği atınca senin F 650 ye göz dikmiş onu alacakmış haberin ola
Orhan a şimdiden geçmiş olsun. Motorsuz nasıl olacak bilmiyorum valla. Allah kimseyi motorsuz bırakmasın ben dahil
Tekirdağ-Çorlu
Motor Barış a da sana da hayırlı olsun. Barış yakışmış üzerine maşallah!!!
Orhan a da geçmiş olsun... Başarılı bir ameliyat geçrir inşallah...
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
eheheh kutsal panda ne oldu bana katlediyon türkçemizi diyordun
sen yeni bi kelime sokmuşsun literatür e
ne demek oluyormuş öle dememek gerkiyormuş. herkeSin başına gelirmiş böle şeyler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:00 ----------
savaş abi yeni motor hayırlısı olsun sana ayak uydurmak için bendemi öle bitane alsam ne bu arada cananında dediği gibi orhanada geçmiş olsun işallah iyi geçmiştir ameliyat
hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)