3 numaralı aşkım olur fotodaki laf atmayın sakın
3 numaralı aşkım olur fotodaki laf atmayın sakın
Tekirdağ-Çorlu
deniz kardeşime bak gel buyur gülüm özledim zati seni çok tan beri görüşmüyozzzzzz
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ
HERKESE GÜNAYDIN HAYIRLI İŞLER cuma günün akşamı marmara reğlisine çay a varmısınız arkadaşlar 19 00 da orion yanındaki OPET benzin istasyonu buluşma yerimiz gelmek isteyenlere duyrulur
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
günaydın tekirdağ mt ailesi
sabah şerifleriniz hayırlı olsun
hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ
Günaydın Erdinç,
Süleyman, 19:00 erken (en azından benim için). 19:30 daha uygun olur. Zaten daha önceki davetimde de öyle yazmıştım yanlış hatırlamıyorsam.
Gelecekler olanlar yarın öğlene kadar haber verirse buluşma yerinden gereksiz bekleme yapmanın önüne geçmiş oluruz arkadaşlar...
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
ben kesin geliyorum.
1 sene sonra bende çay içmeye gelebilirim nasip, kısmet, sabır kim ısmarlıyor çayları?
şimdilik sadece iyi eğlenceler diliyorum
arkadaşlar bikaç gündür aksilikler peşimi bırakmıyordu .. İNternet bile problemliydi. Hersey Yoluna Oturmaya basladı. ))
PAzar Günü MAlkaraya gidelim mi ? Sizleri malkaraya götüreyim hem oradaki arkadaşlarla hemde burgaz grbuu ile tanıştırayım. NE Dersiniz ?
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Gidecekleri yer tam da bizim evin karşısında.Emrah olsa giderdik gerçi burda olucak ama gelmez herhalde..
'ExTReMa'
Olabilir Özer, neden olmasın??
Yarın geliyorsun değil mi? Detayları yarın konuşuruz... (Konuşulacak konu sayısı da artmaya başladı bu arada )
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
abi şuanda alanyada 1 sene sonra trakyaya gelmeyi düşünüyor savaş abi.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:47 PM ----------
abi yarın akşama zor gibi ama geleceğim diye kesin konuşmak istemiyorum .
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:47 PM ----------
kısmet ynge )
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
ben ve 2 arkadaşım geliyor 19 30 da kısmetse
halil ihsan nerelerde yazmıyo artık
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)