deer ben burdayım buyur gel beklerim
deer ben burdayım buyur gel beklerim
))EWDEKİ SES HAYAL_ET((
p.hısara gelıcek olan arkadasların lıstesenı yapabılırmısınız acaba.....
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
slm bende çorlu\welimeşe
evet ozgur lıstedekı gıbı oldu
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
daha kalabalık gezilerde buluşmak dileğiyle yaz hareketli gecer arkadaslar
samet bu arada salih,bülent ve metin e deher sey için teşekkürler...
beyler yarın mısafır kabul eden varmı?
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Biz geliyoruz
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
arkadaslar tam olarak nereye geliorsunuz ben su an gerci istanbuldayım ama diğer aktif üyeler corluda eger buraya gidecekseniz haber veriyim karılasınlar sizi
valla bız kofte yemege gelıoruz
:D
karşılansak heç fena olmaz biz bilmiyoruz gidilecek yerleri orada
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
cbr125 deki yorumlarınızı okusa millet size motorcu demez ama neyse cocuklara söyliyim karsılasınlar sizi belki utanırsınız...
kesin oldugunda kaçta cıkacagınızı haber verin
Sen ne diyorsun ya!!! Sen önce birini tanımadan önyargılı konuşmamayı öğren...
bısıler yazmadan once omden bıze sorsaydın bune bunnar ne dıye keske
neyse sen saol yınede
yannız gorkemın dedıgı gıbı bıraz onyargılılarından arın bence..
ben senin yazdıklarından seni tanıdım saol herkes her topiği kontrol etmez bunu fırsat bilipte milleti tiye almayın derim...
herkes gezi yapıcak die bişey yok yada her hafta aynı yerdede buluşabilir...
istemiyorsan begenmiorsan gitmezsin ama arkasından yorum yapma istanbul mtye yaz
arkadasım
gezıye organızasyona laf eden yok
anlatamıoruz galıba
ne yazıo orda
opet te buluscagınız sorasının bellı olmadıgı
"alırım anahtarını" tum turkıye bılıo
bu cumleyle ne dalga gecıcez ya
bu arada gecen hafta veya ondan oncekı hafta bulusmaya carrefour a gelen adamı satan ıstanbul mt topıcıgındekı adamlar degılmıydı
hanı kızıosunya bıze motorcumusunuz dıe
doru once ınsanız bı yere gelmedıgımız gelemedıgımız zaman haber verıoruz
o gun o topıcte hıc kımseye bısı solemedın sadece ben haber verdım dedın
sımdı gelıp bana burda motorcu degılsın vs. degılsın deme dıyemezsın hakkın yok
tabi eminim çok tanımışsındır...
sana açıklama gereği duymuyorum ama belki diğer arkadaşlar da senin gibi davranır diye açıklayayım:
Ilk cümle Özgüre sorulmuş bir soru , ne organizasyonu diye...hehehehe ne org.muş?
hehe opetçilik oyniicaklarmış.... alırım anahtarını maykkk...
Bu arada bi teklifim var , madem Bayram , madem iş güç yok... silivride konaklayalım ne dersiniz?? Birdaha böyle bir fırsat olmaz ;) Çok eğlenceli olur orası kesin...
2. cümle topic'e baktığımda Özgüre yaptığım bir şaka
Son paragrafta da motorcu arkadaşlarıma yaptığım bir öneri... Zaten önceden planlanmıştı...
Sen bence "yorumlarınızı okusa millet size motorcu demez" cümlesi ile ve sadece 1 mesaja bakarak bizi değerlendirmen ile kişiliğini çok iyi ortaya koyuyorsun...
Neyse dediğim gibi kimseye açıklama yapmak zorunda değilim sen ne düşünürsen düşün... beni gerçekten tanıyan insanlar zaten "dalga geçmek" niyetinde olmadığımı çok iyi bilirler... iyi geceler...
öncekileride okudum görkem rahat ol ondan böyle yazdım zaten
carrefourda adam satılmadı zaten kimse geliorum demedi benden baska bende gittim ve söylediklerim yaptım oradaykende foruma girip geldiğimibelittim zaten...
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)