Merhaba arkadaşlar,
Bende sizlerle turlara veya çay içmeye katılmak, tanışmak isterdim bir gün ama belki bir dahaki yaz sonbahar gibi mümkün olabilir.
Sizlere bir sorum olacak özellikle Tekirdağ ve Çorluda olanlar cevaplarsa memnun olacağım Tekirdağ/Çorlu/Yenice hakkında biraz bilgi istiyorum.
Yenice de yaz ve kış aylarında durum nasıldır özellikle kışın Nüfus çok azalıyormu? Ben aslen Malkaralıyım ama işim gereği uzun yıllar gurbet ellerde orada burada çalıştık Yenice den hep araba veya otobüs ile geçerken bakıyorum genelde yaz ayları çok kalablık gibi görünüyor hep hayal ediyordum ama hiç alıcı gözüyle bakmamıştım.
İnternette emlak sitelerine bakınca güzel Evler var yaz kış oturulur diyorlar sizin görüşleriniz nedir? internette Yenice hakkında fazla bilgi bulamadım sizlerin görüşlerini almak isterim.
Teşekür ederim
Not. en uygun yer burası olacağını düşündüğüm için buraya yazıyorum yeni konu açmak istemedim sonuçta bizde Motorcuyuz ve ep gene Trakyalıyız beya
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Bende yağmurdan dolayı persembe günü motoru ÇORLUDA bırakmak zorunda kaldım.. BELEDİYE OTOPARKINDA kapalı die ama çok güvenli biryer gibi gelmedi bana cuma gunu ilk işim yağmurda olsa çıkarmak oldu ve çalıştığım işletmenin arıza serviisine götürdüm cros kendini buldu yolda ama ben söylemesi ayıptır boxxer a kadar ıslandımm...ŞİMdi diceksiniz ne var bunda ben bunları yaparken kendi kendime düşündüm varmıdır benim gibi bir saf dağa die bu yağmurda kendini heba edicek ama çok uzaklarda değilmiş çok afedersin savaş abi ama cuma günü beni düşündüren adam senmişsin
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
Muayene için bir gün önceden randevu almıştım İki kez randevu iptali halinde
3.muayene için 1 yıl sonrasına gün veriyorlar Bİzim işimiz belli olmaz 2.randevuya gidemezsek sonucu ağır olur Motorun satışını almam için muayene şart.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:24 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:22 AM ----------
Yenicenin ulaşımı kolay ,Çorlu-Tekirdağ-İstanbula her zaman araç bulursun mesafeler de kısa Çorlu 19 km Ama kışın her yazlık muhit gibi sakin.Evler ucuz ama o ucuz evler genelde güvenilir değil,güvercin yuvası kadar küçük ve çoğu kalitesiz inşaatlar.Kozmopolit bir yer olduğu için komsuluk zayıftır.
İlle yazlık bir yerde oturmak istiyorsan Yeniçiftlik altı,Aytepe çok daha nezihtir.
slm tekirdağ ahalisi
herkeze bol kazançlı ve güzel bir hafta dilerim.
hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ
herkese günaydın.!! Süper bi hava VAr GÖkyüzü GÜlümsüyor bugün
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Herkesin yüzünde gülücükler açmış, ne güzel... Günaydın arkadaşlar...
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
SElam t.dağ
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
edirneden sevgiler saygılar demeyi unutmuşsun kardeşim olmuyor böle ama
bu arada ben diyeyim bari edirneden sevgiler saygılar arkadaşlar
sizinle mutlu bir haberi paylaşmak isterim gecen ay yapmış olduğum kaza sonucunda karşı tarafa yüzde yüz kusur bulunmuş ve trafik sigortası için expertiz ile mutabık kalmış sonuç iti bari ile bugün ray sigortadan ödeneğim çıkmış bulunmakta
çok yakında srad tekrar yollarda
( gerçi kış geliyor uykusuda geldi ama ) napalım artık bi kaç gün daha gezerim artık
hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ
Tekirdağ MT dağılmaz,Biz farklı bir MT yiz
3 gün önce Süleyman'la görüştüm
Dün farukla telefonlaştık,
Bugün Özer'in yanına uğradım
Yamaha Sülo ile ayaküstü sohbet ettik.
Bizim dostluklarımız sanal değil
netekim ömersirin'in nikah fotoğraflarını da geç de olsa ekledik
Bunlar da geciken iftar fotoları
Sonunda Ömer abinin nikah fotolarını bulanık da olsa görebildik
Savaş abi sana uğrayamıyorum bu aralar hemen hemen her akşam mesaideyim. C.tesi günleri de geliyorum işe birtürlü görüşemedik. Senin emaneti de teslim alamadım oyüzden.
Tekirdağ-Çorlu
nikahına şahit olduğum bu damat hayırsızın tekidir
Kendi nikahına geç kalmış,gelinin de geç kalmasına sebeb olmuştur.
tam motorla gezilecek gibi mis gibi bir havada kalkıp İstanbul'a gittim.
Bu kadar zahmetin karşılığında hayırsız damat ne yaptı?
kendisini esefle kınıyorum,benim fotoğraflarımı bile getirmedi hala.
Sülo işler olsun,bereket olsun ,birbirimizi görmesek de unutmayalım kafi.
Yok abi unutmak mümkün değil dediğin gibi yeterki iş olsun Çalışmaktan asla şikayetçi değilim. Hatta mesai olduğunda seviniyorum bile Şu alamadığımız maaşlarımızı birgün alırsan mesai ücretini de alacağız çünki
Tekirdağ-Çorlu
Buradaki arkadaşlık iki günde çözülecek cinsten değil zira menfaat ilişkisi yok burada!!!
Ya bu arada Ömer i düğünden beri göremiyoruz
Cuma günü hava iyi olacak gibi, akşam iş çıkışı Marmara Ereğlisi ne gitmeyi öneriyorum (19:30 civarı Opet de buluşulabilir). Tüm ekip gelmeli ama...
Uyar mı herkese?
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)