gelmeyi çok isterdim ama olmuyo işte ee resimler nerde gidenleri görelim
gelmeyi çok isterdim ama olmuyo işte ee resimler nerde gidenleri görelim
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
Selam t.dağ
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
http://www.facebook.com/home.php#/ph...&id=1044878565 buradan görebilersiniz ben de çektim ama yükleyemiyorum
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Link çalışmıyor Süleyman...
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Sülo'nun verdiği link niye çalışsın?çalışırsa şaşarım
Altı aydır" hani fotoğraflar" diye diye kafasını ütülediğimden bu gezide fotoğraf çekmiş sonunda..
önümüzdeki bir kaç yılda da yükler herhalde
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:46 PM ----------
Tekirdağ MT,hadi gelin,kahve yapayım size.saat 19.30 a kadar bürodayım.
İlhan SObe!!!
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
öyle sobe demekle olmuyo, bana sürpriz yapıp hazırlık yapmadan yürü bi solo gezi yapalım edirneye demeklede olmuyo, ben sana 1 hafta öncesinden haber veriyom sen gelmiyosun ( öyle olsun), diyeceğim şu ki sen korumanı falan ekipmanlarını dükanında hazır tut en kısa zamanda dayanıcam kapına özer bey tahmini 500-600km lik bi geziye çıkıcaz günü birlik gelmem şimdi olmas falan dersen senide defterden silicem bilmiş ol....
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
sobeeeeeeee ne demek ya?
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
slm mt ailesi nasılsınız bakalım iyisinizdir işallah
havalar soğudu yağmurlar başladı kimse gazlamaz oldu sanırım
artık hepimiz kış uykusuna yatıcaz yakındır heralde zaman
biz değil de makinalar yatacak
neyse herkeze slm
heee ama biri varki o makina ile beraber kış uykusunada yatıyor
kim acaba dediğinizi duydumm
tabiki
PANDA
hepinize saygılar sevgiler arkadaşlar görüşmek dileğiyle
hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ
İyidir Özer, sağolasın, sen nasılsın?
Çalışmaya devam işte...
Havalar iyice bozmadan bir akşam iş çıkışı Marmara Ereğlisi yapalım arkadaşlar, maksat berbare gaz açmak ve sohbet (simit ve çay eşliğinde).
Hangi gün uygun olur herkese bilemiyorum!
Herkes fikrini söylerse iyi olur.
(Bu arada 20 EKim e kadar da yağmur görünüyor buralarda...)
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Selam Tekirdağ,
Çok çok uzun yıllar memleketimden ayrı kaldım ne kadar çok hemşerilerim varmış Allahın izniyle 10 Ay sonra Tekirdağa geliyorum daha fazla detayları önümüzdeki günlerde yazarım.
Kazasız belasız sürüşler
abi hava amma sogudu ya. ama güzel bir zaman zarfında bir organizasyon yapabiliriz diyorum ben..
Bu Tarihte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının oldugu Gün Olabilir Haydi Hazırlayalım planları bir Yere Toplanıp gidelim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:21 PM ----------
merhaba , MAdemki Yakında buraya GEleceksin, Şimdiden Hoş Geldin Dİyelim.. Nereden Geleceksin Bu TArafa.. Adın NEdir Kaç Yasındasın ne İŞle Ugrasıyorsun ?
Bİraz Tanıyalım seni..
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)