Canan geçmiş olsun,
En azından Medeni bir adam çarpmış motora
Öküz çarpması daha vahim oluyor çünkü.
Canan geçmiş olsun,
En azından Medeni bir adam çarpmış motora
Öküz çarpması daha vahim oluyor çünkü.
Sağolun Arkadaşlar,
Az önce kargodan çamurluğu aldım. Birazdan çarpan arkadaşı arayıp akşama görüşelim diyeceğim. Umarım bir aksilik yaşamam...
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Sağol Savaş Abi,
Gerçekten hemen bulmam iyi bir şans.
Bu arada az önce Mehmet arkadaşla buluştum, hakikaten adam gibi adammış.
Hoş sohbeti, ilgisi, samimiyeti...
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
savaş, canan ve süleyman abiler siz geliyormusunuz sergen'e .
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Benim hafta sonu planım henüz belli değil İlhan. Yarın motorla ilgilenmem lazım, sonrası evdeki başkanın izni ile alakalı!!!
vili çorlu Allah analı babalı büyütmek nasip etsin...
canan geçmiş olsun usta...peki çarpmadan sonra motorun devrilmemişmi...başka sorun yok değilmi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Sağol Metehan,
Devrilme yok çok şükür, çarpan araba transporter, tamponu yüksekte olduğu için çamurluğumu kırmış sadece.
bu zamanda çarpıp kaçarlardı bilirsin...sende uğraşırdın...abi şerrin kimden geleceğide önemli bu zamanda...dürüsat biri olması şu zamanda hepimiz adına sevindirici...adam ezip kaçıp o vicdanla bir ömür boyu yaşayan var...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
saolun thank you canan abi geçmiş olsun üzüldüm fiyatta can sıkıntısı biraz ama olsun adam yaptırıyo en azında buna şükür
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
canan geçmiş olsun arkadaşım
adam harbi adammış anladığım
bu zamanda sen ender olan birine rastlamışsın
demek kıyıda köşede böle kişilerde kalmış desene
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:52 AM ----------
abi valla saolsun bizim canerden başka bir allahın kulunu tanımıyorum burada nerden nasıl bulurum bilmiyorum inanki
sen şimdilik ciğer yemeğe gelde
seneye kesin ayarlarım olmadı kendim tutarım
hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ
arkadaşlar çorludan gelen olursa bana haber versin beraber gidelim 05324172681
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Sabahtan beri , En az 50 motor Olmuştur Buradan Geçenler.. Bİr sürü MAkine Geçti, Ne Dragstarı kaldı ne harleyi,.Malkara Grubuda Ugradılar sagolsunlar..
Bugün Bende gidecektim fakat zora Düştü.. Anne Babayı Yolladık Uzaklara.. Planlanmış olduğum Plan Suya düştü..Şİmdi ise Gelene Geçene Bakıyorum...Off... Bu İşler İyice zor Oldu ya.
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Nasılsınız arkadaşlar
2 Haftam kaldı sonrasında bende oralarda olacagım inşallah
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
evet arkadaşlar gezi çok güzeldi çorlu gurubu olarak bütün arkadaşlara çok teşekkürler ederiz köfteler ve pasta süperdi gelemeyenler çok şey kaçırdı bir bilseler ne kaçırdığını
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)