Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Tekirdağ - MT]

REKLAM ALANI
    DETAYİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250cc Cruiser
    RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
    No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
    AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    By_StaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc700x
    ARkadaşlar Pazar Günü Olan Organizasyona nasıl Gidiyoruz ?? Evet Elleri GÖrelim Organize Olalım...
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
    "www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR

Motosikleti
    Suzuki GSF 600 Bandit S
    pazar günü bi aksilik olmazsa ben de geliyorum

Motosikleti
    Suzuki VL800 Volusia
    Merhaba Arkadaşlar,
    Dün talihsiz bir olay oldu, paylaşmak istedim.
    Sabah motorun muayenesini TUV de yaptırdıktan sonra hanımın işyerine gidip bir çay içeyim dedim ve motoru da kaldırım kenarına park ettim. 30 dakika sonra geri döndüğümde motorumun ön çamurluğunu kırılmış olduğunu gördüm. Çarpan vatandaş da kartını bırakmış sağolsun! Aradım, aracı ile geri giderken görmediğini ve çarptığını söyledi. Siz tamir ettirin, ben ücretini veririm dedi. İyi ki motor düşmemiş, sadece ön çamurluk kırılmış.
    İstanbul a gidip parçayı alalyım dedim, fiyatı duyunca şok oldum: 400 lira (orjinal parça). Almadan önce çarpan arkadaşı arayıp söyledim, o da şaşırdı ama yapacak bir şey yok dedi, biz kırdık biz ödeyeceğiz dedi, ben de aldım.
    Haftaya gelecek malzeme.
    Canım çok sıkkın, ama yine de şükür ediyorum tabii, en kötü kaza böyle olsun!
    [B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
    [B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun, iyi niyetli birine denk gelmişsin ALLAH'tan. Hyosung zıçtı iyice yedek parça fiyatlarıyla. Arka Amortisörüm patladı, 400 TL yenisi..
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

caner22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun, iyi niyetli birine denk gelmişsin ALLAH'tan. Hyosung zıçtı iyice yedek parça fiyatlarıyla. Arka Amortisörüm patladı, 400 TL yenisi..
    hoop yakaladım sen Trakya lmısın

Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn

tuem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun abi.Dediğin gibi en kötü kazan böyle olsun..
    'ExTReMa'

Motosikleti
    Suzuki VL800 Volusia
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sağolasın, gerçekten öyle. Aldığım bayinin dediğine göre geçen haftaya kadar 115 liraymış bu parça...

Alıntı tuem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun abi.Dediğin gibi en kötü kazan böyle olsun..
    Sağol arkadaşım, en kötüsü böyle olsun...
    [B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
    [B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]

yamahasülo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ford fokus
    ben gidicem özer beni yaz kardeşim metzeller lastik taktırdım hem onları bi deniyem
    mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo

Motosikleti
    transalp yavrusu
    Alıntı canantas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Arkadaşlar,
    Sabah motorun muayenesini TUV de yaptırdıktan sonra hanımın işyerine gidip bir çay içeyim dedim ve motoru da kaldırım kenarına park ettim. 30 dakika sonra geri döndüğümde motorumun ön çamurluğunu kırılmış olduğunu gördüm. Çarpan vatandaş da kartını bırakmış sağolsun! Aradım, aracı ile geri giderken görmediğini ve çarptığını söyledi. Siz tamir ettirin, ben ücretini veririm dedi. İyi ki motor düşmemiş, sadece ön çamurluk kırılmış.
    İstanbul a gidip parçayı alalyım dedim, fiyatı duyunca şok oldum: 400 lira (orjinal parça). Almadan önce çarpan arkadaşı arayıp söyledim, o da şaşırdı ama yapacak bir şey yok dedi, biz kırdık biz ödeyeceğiz dedi, ben de aldım.
    Haftaya gelecek malzeme.
    abi geçmiş olsun çorluda var bi keramet zaten, yalnız şanslıymışın yinede hem motor devrilmemiş hem de vatandaş kartını bırakmış böyle insanlarda kalmış demekki uyanığın biri olsaydı kimse görmeden kaçardı, fiyatına çok geldi bana 400 lira o ne öyle hyosung ta işi çıvıtmış desenize siz .
    İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..

yaw yavaş olun bea kış uzun bende gelicem bende bende....

Motosikleti
    transalp yavrusu
    Alıntı By_StaR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ARkadaşlar Pazar Günü Olan Organizasyona nasıl Gidiyoruz ?? Evet Elleri GÖrelim Organize Olalım...
    yoldan gidiyoz nerden gitçez
    İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..

yaw canan geçmiş olsun.neyseki adamlar kart bırakmış sen yine şanslısın.

yamahasülo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ford fokus
    vayyyyyyyy semih kardeşim sen biliyonmu bilgisayar kullanmasını ya
    mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo

Eh öğrenicez beaa

By_StaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc700x
    Merhaba Arkadaşlar,
    Haftaya gelecek malzeme.
    CAnan Abi CAnın SAğolsun.. Cana Geleceğine MAla gelsin...

Yalnız BİŞey SÖyliyeceğim, ÖZellikle Çorludaki Arkadaşlarımız Çok problemler yaşadı bu sene.. Kasap Çok Sizin ŞEhirde Maalesef ya.

ÇAmurluk Hakikatten PAhalıymış bu arada. Sen Sıkma TAtlı Canını. Giden ÇAmurluk Olsun Canan Abi..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:17 PM ----------

Alıntı semih sevim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaw yavaş olun bea kış uzun bende gelicem bende bende....
    Vay vay .. Semih Abime Bak! Abilerin Bİ Tanesi Seni DE ARamızda GÖrmek Çok GÜzel.. Grup TamamLanıyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:18 PM ----------

Alıntı vecihihürkuş adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pazar günü bi aksilik olmazsa ben de geliyorum
    Kanka Tamam Senide Yazarız , Bİ Liste Yapalım o Zamansa.. Ben o gün işlerim DOlayısı İLe Öğle Saatlerinde GEleceğim bilginize..
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
    "www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR

süleyman abi biliyorsun yazın işler yoğun oluyor onun için biraz uzak kalıyorum artık yakın olucaz inşallah.

caner22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun @canantas

Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn

Merhaba Arkadaşlar,
    Haftaya gelecek malzeme.

Geçmiş olsun
    Adam harbiden ADAM mış

tekirdag / barbaros honda nx 250 mi satıyorum arkadaslar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler