kardeşim hg marmaracık tan ben bizim sitemizde herkeze yer var ne demek
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
herkeze iyi akşamlar . muhabbetiniz bol olsun . bir kişilik yeriniz varsa aranıza ben de katılmak isterim
::puro::
sanırım gerçekten yaratıyor
::puro::
H.b sağ olun ama bir tartışma var galba
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
Yahu nedir bu kavga bu celal..
Kafa dağıtmak için buraya giriyorum daha çok içim kararıyo..
Neyse herkese selamlar...
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
yazık çok yazık arkadaşlıklar bu kadar çabuk bitirilirmi ya birbirimize çatmassak şaka yapmassak bu sitenin güzelliği nerde kalır sadece büyütmeyin derim ben HATASIZ KUL OLMAZ !!!
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
özer kardeşim açıklaman için çok teşekkür ederim herkes konuyu okudu ona göre fikrini yazsın vede büyütmesin haftaya pazar günü (lülebürgazclup) gezisi var biz tekirdağ mt olarak orada olmalıyız hepimiz böylece hem kapanış yapmış oluruz hemide durumu tatlıya bağlamış oluruz . HERKESE İYİ TATİLLER.
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
lüleburgaz da buluşulacak ve oradan saat 10 a yola çıkılaç mış
Ben insanların ikili ilişkileri arasına girmem. Savaş abiyi çok severim benim için yeri ayrıdır başımın üstündedir. Metehandroyu da çok severim onun da yeri benim için ayrıdır kanka diye boşuna demedik sonuçta. Fakat aranızda yaşamış olduğunuz bu olay yüzünden sana yazdıklarımı bağdaştırman yanlıştır.
Ama sevgili pandacım benim gibi çin malı motor kullananlar için diğer varlıklar demeni hiç yakıştıramadım. Özer in de takıldığı mevzu bu zaten. Bir çok konuda üstüme geldin senin içini bildiğim için birşey yazmadım biliyorsun sende. Benim yerimde olan çoğu insan sana celallenir hatta ilişkisini bile kesebilirdi. Fakat ben böyle yapmadım çünki senin aslında öyle demediğini biliyorum ama bu diğer varlıklar mevzusu beni gerçekten rahatsız etti.
Ben Özerin mesajından sonra gittim o konuyu buldum ve yazdıklarını okudum. Yakıştıramadım ve bu yazılanlar bir çin malı kullanan gücü buna yeten ve kullandığı motordan gerçek anlamda memnun olan onu sevdiği için anlatan birine ağır geldi.
Çin malına kötü diyebilirsin kardeşim ama onu kullananlara laf etme hakkın ve onları aşağılama hakkın yok.
Senin yazdıkların sonrasında Canan abi beni aradı neler oluyor Metehan neden bana öyle şeyler yazdı dedi. Ben onun cevap verdiği gibi birşey yazmadım neden yanlış anladı bir sorunmu var diye sordu.
Bu mesajı neden yazdım dersen ben alındığım noktayı yazayım da sende bil istedim. Yoksa burada ki insanlar dediğin gibi gaza gelip de yazı yazacak adamlar değil. Hepimiz yaşını başını almış insanlarız.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:55 PM ----------
Savaş abi mesajını yeni gördüm. Yağmur yağdığı için arkadaş gitmeyelim balığa dedi bende tamam dedim. Bütün gün evde pinekledim durdum
Tekirdağ-Çorlu
baya yamur yadı ama
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
Serhan Hoşgeldin kardeş
aramızda keyif alman dilegiyle
Bu arada kendini tanıtırsan iyi olur
Serhan hoşgeldin aramıza.
Tekirdağ-Çorlu
bizi çağıran yok mu pikniğe? artık motorcu sayılmıyoz galiba ? erken emekli olduk motorculuktan nabalım kaderimiz böyleymiş.....
ben de gelmeliyim bu gezi ye iyice özledim abilerimi
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)